Een animatie laten maken

Wil je een animatie laten maken over jouw dienst of product? Bekijk welke animatiestijl het beste bij jouw bedrijf past en bereken de totaalprijs onderaan de pagina!

Animatiestijlen

Stopmotion

Laat jouw product letterlijk tot leven komen! In mijn fotostudio ga ik aan de slag met jouw stopmotion-animatie. Stopmotion-animatie is mogelijk met bestaande producten, papercraft of een combi hiervan. Superleuk voor bijvoorbeeld promo’s, social media en educatieve filmpjes!

Digitale Animatie

Een animatie laten maken, omdat jouw dienst of werkwijze wel wat extra uitleg kan gebruiken? Met digitale animatie (ook wel motion graphics genoemd) kan ik dit op een heldere manier voor jou vormgeven! Kies voor een animatie mét of zonder bewegende karakters(poppetjes).

Mixed media

Wil jij stopmotion-animatie, digitale animatie en/of video met elkaar combineren? Met een mixed media animatie heeft een unieke uitstraling en er is van alles mogelijk! Denk aan een stop motion set met 2D karakters of aan een normale video met speelse digitale animaties. Welke combi kies jij?

Hoe gaan we te werk?

1. Briefing

We bespreken alle wensen en mogelijkheden van jouw project. We stemmen ook nog even een planning met elkaar af.

2. Concept

Ik ga aan de slag met een plan. Hierbij houd ik rekening met alle wensen uit de briefing, zoals de stijl, de inhoud en het kleurgebruik.

3. Script & Scenario

Het script is de tekst die wordt uitgesproken door een voice-over. Het scenario is een tekstuele beschrijving van het beeld.

4. Storyboard

Het script en scenario worden verwerkt in een storyboard. Dit is een ruwe schets van hoe de animatie eruit komt te zien.

5. Look & Feel

In de look&feel worden belangrijke stijlelementen uitgewerkt. Denk bijvoorbeeld aan het karakter, de achtergrond en de kleuren.

6. Design

Het hele design wordt uitgewerkt. Alle voorwerpen uit het storyboard worden verwerkt in de stijl van de look&feel.

7. Animatie

Alles uit het gehele proces komt nu bij elkaar. Afhankelijk van de stijl ga ik aan de slag de stop motion opnames en/of de 2D animaties 🙂

8. Edit

Na het animeren worden de mooiste shots geselecteerd. Van deze shots maak ik een edit en voeg ik alle extra’s toe, zoals geluid. Bijna klaar!

9. Oplevering

Bij elke stap zijn er eventuele aanpassingen besproken. Het project wordt afgerond en kan geplaatst worden op alle besproken kanalen!

Extra mogelijkheden

Voice-over

Heeft jouw project een voice-over nodig? Op basis van jouw wensen (man/vrouw/tone of voice) maak ik een selectie van stemmen die het script kunnen inspreken.

Sound design

Wist je dat geluid de helft van je filmervaring bepaalt? Daarom kan er sound design worden toegevoegd aan de animatie. Denk hierbij aan muziek & geluidseffecten.

Ondertiteling

Het is altijd slim om jouw animatievideo te laten ondertitelen. Is jouw video voor internationaal publiek? Laat dan jouw animatievideo vertalen! In any language you want!

Matching content

Wil je de onderdelen van de animatie gebruiken in andere content? Zoals leuke GIFjes, illustraties, making of materiaal, social media posts of misschien wel stickers? Bekijk de opties hier!

Bereken hier je totaalprijs!

Deze calculator is voor animaties tót 90 sec. Voor animaties van langer dan 90 sec (bijv. lange Youtube video’s) gaat de prijs in overleg. Stuur mij vrijblijvend een bericht via het contactformulier en dan bespreken we de opties!

Prijscalculator

Vul alles in en bekijk je prijsindicatie (excl. btw) onderaan!

(P.S. Wil je meerdere berekeningen maken? Refresh de pagina dan eerst! Zo worden er geen gegevens bewaard uit de vorige berekening.) 

Stap 1: Kies de lengte van je animatie
Stap 2: Kies je animatiestijl
(prijzen afhankelijk van gekozen lengte)
Stap 3: Kies je vorm
(afhankelijk van gekozen animatiestijl)
Stap 4: Extra opties
(prijzen afhankelijk van gekozen lengte)
Stap 5: Vraag jouw animatie op maat aan!
Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Heb je alvast vragen of opmerkingen voor mij? Laat deze dan achter in onderstaand veld :).(P.S. Wil je al meteen wat input meesturen? Voeg hieronder dan ook een pdf bestand toe! Je kunt daar bijvoorbeeld ook links in zetten naar een voorbeeldvideo.)
Total 0