Wil jij meer bereik op social media?

Zodat jouw aanbod gezien en gekocht wordt?

Klaar om jouw socials een boost te geven met het HIP traject?

contenthulp social media

Social media is leuk! Toch…? Of zie jij het als een blok aan je been, omdat je toch niet weet of het echt wat op gaat leveren?

Je bent niet de enige. Voor veel ondernemers is dit een struikelblok. Maar ja, ik hoef jou niet te vertellen dat je social media toch echt nodig hebt als ondernemer.

1:1 traject social media bereik vergroten

Jouw struggles met social media komen waarschijnlijk door één van deze redenen:

 1. Je krijgt weinig reacties en bereik op jouw content. Na een hele dag zwoegen in Canva heb je eindelijk een post gedeeld. Resultaat: 4 likes. 0 nieuwe leads of klanten. Je had natuurlijk gehoopt op een veel beter resultaat.
 2. Je weet niet wat de beste manier is om social media in te zetten. Je draait nu al even mee en je omzet is tussen de 6-10k per maand, maar je lijkt steeds net mis te grijpen op de trends, waardoor mensen niet consistent kopen.
 3. Je hebt geen zin of tijd om daar veel aandacht aan te besteden. Elke dag scroll je op social media naar inspiratie, je schermtijd is zeker 4+ uur, maar er aan de lopende band klanten uit halen ho maar.
 4. Je loopt vast op creativiteit. Je content is het steeds nét niet.
 5. Je vindt het pijnlijk om te zeggen, maar je doet eigenlijk maar wat jij denkt dat goed is. Je kijkt naar anderen, haalt je inspiratie van de grote binnen de branche maar het lukt je maar niet je eigen stijl en stem hierin te vinden. Ideale klanten ruiken dit, en het lukt je dan ook niet om op die ene toevalstreffer na regelmatig klanten uit je instagram te halen.

“Felicity is iemand die ideeën tot leven brengt. Ze denkt met je mee, komt met fantastische suggesties en is mega creatief. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen.”

Als jij meer plezier haalt uit social media, dan is dit ook terug te zien in je content!

Leuk al die trucjes die je dagelijks voorbij ziet komen op Instagram, maar dat weten we nu wel.

Ik kijk op een andere manier naar social media.

Wat vaak wordt vergeten is het visuele aspect. Want hoe maak je een post oogstrelend opvallend? Wanneer gebruik je een post, een carrousel of een reel? En hoe zorg je met jouw content voor meer interactie en sales?

Daarnaast zie ik dat de functies van Instagram vaak niet, of niet goed, gebruikt worden. Zonde, want ze zijn er niet voor niets!

Om hier verandering in te brengen combineer ik mijn kennis van Instagram met mijn grafische kennis. Het resultaat is converterende content.

Bekijk de video waarom dit traject jou meer klanten gaat opleveren.

Stel je eens voor..

✓ Dat bij elke post de reacties binnenstromen. 100 likes, 20 reacties, 80x opgeslagen en per post 10 nieuwe volgers. Je DM stroomt vol, omdat je wordt gezien als de expert in jouw vakgebied. Kom maar op met al die droomklanten!

✓Dat jij een pro in social media wordt. Niet meer zomaar wat doen, maar echt een doordachte strategie. Knipper 2x met je ogen en je hebt al een post klaarstaan. Zonder ongemak post jij converterende stories waarvan je DM-box altijd vol raakt. Even vlug een Reel opnemen? Informerende carousel post? Hashtags? Eitje!

✓Dat jij maar 2 uur per week aan je social media besteedt. Tijd om je telefoon weg te leggen en doen waar je echt blij van wordt. Voortaan is jouw agenda gevuld met droomklanten in plaats van dat doelloos scrollen op social media.

✓Dat jij een hele database hebt aan beeldmateriaal. Je eigen foto’s, gifjes en video’s die jij ontelbaar vaak in jouw op maat gemaakte templates hergebruikt. Een keer geen zin om met je snufferd in je stories te verschijnen? Hup! Gifje erbij en het is weer helemaal jij (en niemand heeft door dat jij lekker languit op de bank ligt).

Tijdens dit traject werken we volop aan jouw online zichtbaarheid

Klaar voor de start?

Vanaf dat jij hebt besloten voor jezelf, een legere agenda te kiezen met meer bereik en klanten, beginnen we direct met een kick-off.

Of beter gezegd, een mega-inspiratieboost. Ik bestudeer je hele profiel. Van je bio tot aan je statistieken. Van je posts tot aan het kleinste detail in je ontwerpen. (side note: hierna weet ik alles van je 😛). Ik laat je meteen inzien hoe jij met een aantal zeer waardevolle maar onbekende  tweaks meer bereik gaat krijgen. Meestal is de reactie: ‘Wow, daar heb ik nog helemaal niet bij stilgestaan! Had ik dat maar eerder geweten’. Maar wees gerust, de komende periode krijgt jouw profiel een mega-boost!

Wat krijg je?
 • Vragenlijst voor de Kick-off
 • Kick-off van 2 uur
 • Op locatie of online
 • Rapport met inzicht in je verbeterpunten

Insta pretpakket

Een rapport waar je een Happy Feed van krijgt! Met feedback en tips om jouw Instagram een dikke boost te geven. Je krijgt een nieuwe look, titel, bio en hashtag-sets, waardoor jouw profiel in 1 oogopslag duidelijk wordt voor jouw doelgroep. 

Wat krijg je?

Feedback op:

 • Naam
 • Bio
 • Hashtags
 • Onderwerpen

We kijken o.a. naar de vindbaarheid en hoe jouw posts nu scoren op social media. Welke onderwerpen zijn interessant voor jouw doelgroep?

Insta templates voor:

 • Profielfoto
 • Hoogtepunten
 • Posts (incl. pinned post banner)
 • Stories
 • Reels omslag

De templates worden gemaakt in Canva. Tijdens het traject heb jij geen omkijken naar deze templates. Dit wordt voor je gemaakt en gevuld met de juiste content! (zie contentbeheer)

Beeldmateriaal shoot

Content is niks zonder jouw gezicht. We plannen een shootdag in, waarin we de leukste foto’s, gifjes én slomo-shots opnemen.

Je hoort het goed; in 1 dag schieten we álle mogelijke content voor je bedrijf. Zodat jij er niet alleen maar 1 dag aan kwijt bent, maar ook de passende beelden hebt om jouw klant mee te nemen in jouw wereld/aanbod.

De shoot sluit helemaal aan bij jouw brand. In een outfit die helemaal past bij jou en je huisstijlkleuren. Heppie de peppie? Sjiek de friemel? It’s up to you! 

Wat krijg je?
 • Brainstormsessie voor de shoot-dag
 • +/- 3 uur shooten
 • 15 transparante foto’s
 • 10 videogifjes (met evt animaties)
 • Evt aan te vullen met extra beeldmateriaal

Content strategie

Tijdens het traject maak ik alle ontwerpen om de leads en klanten binnen te laten stromen. Jij hebt er geen omkijken naar. We plannen 2 sessies in, waarin we een contentplan maken voor de komende periode. Blijf op elk moment actueel, ook wanneer je focus intern op iets anders ligt. Heb je toffe acties op de planning staan? Een nieuw aanbod dat gelanceerd moet worden? Ik verwerk het in een converterend ontwerp!

Wat krijg je?
 • 2 online contentsessies (via ZOOM)
 • input voor onderwerpen/volgorde
 • teksten van een copywriter
 • ontwerpen voor 2 maanden (op basis van template, +/- 16 posts)

Broekzak support

Tijdens dit traject ben ik jouw Insta-nerd. Je kunt mij altijd een berichtje sturen als je er even niet uitkomt. Wil je tips over je stories? Kom je er niet uit met een bepaalde functie? Vragen over hoe je slim het bruggetje maakt naar je website of kennismaking? Happy to help!

Wat krijg je?
 • 3 maanden support via Voxer
 • stel 24/7 al je vragen over social media
 • binnen 24 uur antwoord

Oogstrelende beelden die 100% aansluiten op jouw huisstijl

Het ziet er niet alleen supertof uit, maar creeert ook herkenbaarheid op social media. En dat heb je nodig!

bij roos op de thee social media templates
bij roos op de thee social media templates
bij roos op de thee social media templates
bij roos op de thee social media templates

Waarom dit traject leidt tot meer bereik en klanten

Je werkt al een tijd aan je online zichtbaarheid, maar de resultaten die je eruit haalt zijn té laag. Het lukt je dan ook niet om op die ene toevalstreffer na regelmatig klanten uit je Instagram te halen. Je probeert van alles, maar niets leidt tot meer resultaat.

Het goede nieuws? Het ligt niet aan jou en ook zeker niet aan je content. Het ligt aan de manier waarop je jouw content inzet. Hoe tof is het dat je dan een social media expert naast je hebt die precies weet hoe dat wel moet?

Om hier verandering in te brengen combineer ik mijn kennis van Instagram met mijn grafische kennis. Het resultaat is converterende content.

Jij wil klanten aantrekken. Duidelijk maken wat je doet en waar je voor staat.

En dat is wat we gaan bereiken met dit traject.

Krijg je na dit traject 10.000 volgers? Dat ga ik je niet beloven. Maar dat jij meer bereik en klanten aantrekt? Dat durf ik met de volle 100% te zeggen!

Alle ondernemers waarmee ik heb gewerkt geven aan dat zij met mijn hulp meer uit hun socials halen. Niet alleen resultaat, maar ook meer plezier. 

social media uitbesteden

➭ Wanneer we van start gaan, beginnen we met een Kick Off. Diezelfde middag heb je niet alleen het inzicht met ‘Wow, dit wordt zo vet!’. Je hebt ook nuttige acties staan, waar jij de volle 100% voor gaat en meteen kunt uitvoeren.

➭ Er is geen plan zonder beeldmateriaal. We plannen een shootdag in, waarin we de leukste foto’s, gifjes en slomo-shots opnemen. De shoot sluit helemaal aan bij jouw brand.

➭  Vervolgens plannen we 2 contentsessies in, die er samen met het beeldmateriaal voor zorgen dat jij een contentplan hebt voor de komende periode. Dit doen we eventueel samen met een copywriter. Je posts worden zowel in beeld als in tekst opvallend.

➭ Je creeert veel meer zekerheid voordat je op de ‘publiceer’knop drukt. 

➭ Tijdens het hele traject sta ik 24/7 voor je klaar; je mag al je vragen aan mij stellen. Kom je er niet uit met een template? Een technische vraag over Instagram of Canva? Happy to help!

Dit vonden anderen van mijn contenthulp

“Felicity weet met haar “happy magic” , weer energie in de feed te blazen. Deze energie is erg aanstekelijk, waardoor je ook weer vol energie aan de slag gaat met je Instagram.

Ik ben mij nog bewuster van de mogelijkheden van instagram. Ik gebruik regelmatig carrousels, mijn bio is aantrekkelijk, mijn profielfoto valt op. Daardoor is mijn volgersaantal gegroeid, is er meer interactie en krijg ik regelmatig complimentjes over mijn vrolijke feed!

– Lieve, @liever.goed.geregeld

Ik heb nu een grote beeldbank welke ik makkelijk aan kan passen om zo mijn berichten persoonlijker te maken. Een echte aanrader als je net even iets meer wilt doen met je socials.” 

– Anja, @craftgarden.nl

“Het scheelt enorm veel tijd! Heel veel nieuwe inzichten in hoe we onze bio beter konden inzetten, het gebruiken van de juiste tags en een frisse blik op de ontwerpen en templates die we hadden. Het fijne aan de guidelines is dat we iedere keer de juiste formaten gebruiken en die ook goed op de feed terecht komen.”

– Mariette en Lisa, Spotlight webdesign

Na dit traject

 • Leveren jouw posts het bereik op waar jij altijd van gedroomd hebt. Je wordt gezien als de expert in jouw vakgebied.
 • Verlies jij geen tijd meer met doelloze posts maken. We gaan posts maken die zorgen voor waardevolle leads waar jij het gelukkigst van wordt.
 • Weet jij alle ins en outs van social media. Je hoeft niet meer uren te zoeken naar tutorials of insta-guru’s die het voor je uitleggen. De volle focus gaat naar jou.
 • Ga jij van ‘wat maar doen’ naar ‘doen’. Jouw strategie staat zo vast, dat jij tijd over houdt om jouw bedrijf te laten groeien.
 • Laat jij op elke mogelijke manier het gezicht achter jouw bedrijf zien. Als ondernemers je op straat zien zeggen ze. ‘Hé, dat is die ene van dat leuke account!’.

Wil jij meer resultaat halen uit social media?

Jouw investering? €2599,- 

In ruil daarvoor krijg jij niet alleen beeldmateriaal dat je onbeperkt kunt inzetten, we zorgen ervoor dat jij gemiddeld 4 uur per week bespaard, meer met klanten gaat verbinden en ze daardoor ook gaat aantrekken.

Jij wordt de marktleider binnen jouw branche. We bouwen een strategie waarmee je jouw investering zo hebt terugverdiend!

Plan een vrijblijvend gesprek in en laten we kijken hoe we jouw online zichtbaarheid gaan verbeteren.

Veelgestelde vragen

afvragen-vraagtekens-web
dummy

dit is een dummy

Waar en wanneer vinden de 1-op-1 momenten plaats?

Het 3 maanden traject stemmen we helemaal op jouw wensen af. De Kick-off kan live of online. De shoot is bij mij op locatie. Daarna volgen er 2 online meetings.

Ik heb niet zoveel met felle kleuren en het heppie de peppie gedoe. Zijn wij dan een goede match?

Jij hoeft niet met regenbogen, unicorns en confetti rond te gooien. Je stopt Angela Merkel ook niet in de jurk van Beyoncé. Dat ziet er ook raar uit. We stemmen het traject helemaal af op jouw eigen stijl. Niet de mijne (en ook niet van Angela).

 

 

Wat als ik op vakantie ga tijdens het traject?

Dan plannen we eromheen en wordt het traject iets langer.

Moet ik nog steeds veel zelf doen?

Het zou niet eerlijk zijn om te zeggen dat dit traject helemaal geen tijd kost. Je moet nog steeds terugkoppeling geven en dingen posten. 

Het stukje contentbeheer is als extra optie toe te voegen. 

dummy

dit is een dummy

Hoe ziet het traject eruit in cijfers?

Met dit traject doe ik geen valse beloftes. Wil jij jouw volgersaantal verdubbelen? 10k omzet per maand uit social media halen? Dan is dit niet de juiste plek.

In dit traject gaat het niet om de cijfers. Jij wil meer resultaat halen uit social media. Of je nu 100 of 10.000 volgers hebt. Dat maakt helemaal niks uit.

90% van mijn klanten halen meer resultaat uit social media na mijn hulp. De overige 10%? Die doen niks met social media 😉

Kan ik ook iets los krijgen uit het traject?

Als jij alleen een shoot boekt en vervolgens niet weet hoe je jouw beeldmateriaal moet gebruiken, dan is het zonde als je jouw beeldmateriaal niet voor de volle 100% inzet. Plan een kennismaking en dan kijken we er samen naar. Ik denk graag met je mee.

Ik ben meer van LinkedIn. Is het traject dan ook geschikt?

Zeker! Het beeldmateriaal en de templates zijn ook geschikt om op Linkedin te delen. In plaats van Instagram, krijgt jouw Linkedin-profiel een metamorfose. 

Kan ik in termijnen betalen?

Dit is mogelijk.

Twijfel je nog of dit iets voor je is?

 

1) Ben je net gestart met je bedrijf ? Dan zijn wij wellicht geen goede match. Je bent nog vol in ontdekking met jouw bedrijf. En ik weet nu al dat jij nog van alles gaat omgooien in jouw ondernemersreis.

Heb je alles op een rijtje (behalve je socials dan) en weet je wat je komende 3 maanden wilt bereiken ? Dan ben je natuurlijk van harte welkom!

 

2) Ben jij al een tijd gevestigd met jouw bedrijf, maar wil social media maar niet lukken om wat voor reden dan ook? Dan weet ik zeker dat jij zulke mooie kansen laat liggen. Stel je eens voor dat jij door jouw online zichtbaarheid nog meer toffe klanten binnenhaalt? En dat zonder uren zitten zwoegen voor die ene perfecte post. Moeite met het doorvoeren van je huisstijl? Tijdens dit traject kijken we waar de verbeterpunten liggen en krijgt jouw huisstijl ook meteen een boost!

 

Verder is kennismaken altijd vrijblijvend. Ik denk graag met je mee tegen welke problemen jij aanloopt op social media en hoe ik jou daarbij kan helpen.