Haal meer plezier en klanten uit jouw social media met vrolijke content!

Als jij meer plezier haalt uit social media, dan is dit ook terug te zien in je content!

Social media is leuk! Toch…? Of ben jij die ondernemer die stiekem ook vaak chagrijnig wordt van social media, omdat het zo veel tijd kost en weinig oplevert?

Je bent niet de enige. Voor veel ondernemers is dit een struikelblok. Maar ja, ik hoef jou niet te vertellen dat je social media toch echt nodig hebt als ondernemer.

Dus laten we het leuk maken!

de happy creator gifjes animatie

Jouw struggles met social media komen waarschijnlijk door één van deze redenen:

 

1. Je weet niet wat de beste manier is om social media in te zetten. Hierdoor levert het minder op dan je hoopt.

2. Je hebt wel ideeën voor content, maar geen zin of tijd om daar veel aandacht aan te besteden.

3. Je loopt vast op creativiteit. Je content is het steeds nét niet.

Wat jouw reden ook is: ik heb overal een oplossing voor.

Dus laten we van jouw social media weer een feestje maken! En dan niet een ‘we zitten in een kringetje kaas en worst te eten’ feestje. Nee, een feestje waar jij de slingers mag ophangen en iedereen zin heeft om naartoe te komen (om vervolgens van alles van je te kopen, maar dat zetten we niet op de uitnodiging).

Ben je er klaar voor?

“Felicity weet met haar “happy magic” , weer energie in je feed te blazen. Het is erg aanstekelijk, waardoor je ook weer vol energie aan de slag gaat met jouw Instagram-account.”

Anja – @Craftgarden.nl

happy feed instagram

Niet je standaard Insta guru

Leuk al die trucjes die je dagelijks voorbij ziet komen op Instagram, maar dat weten we nu wel.

Ik kijk op een andere manier naar social media.

Wat vaak wordt vergeten is het visuele aspect. Want hoe maak je een post oogstrelend opvallend? Wanneer gebruik je een post, een carrousel of een reel? En hoe zorg je met jouw content voor meer interactie en sales?

Daarnaast zie ik dat de functies van Instagram vaak niet, of niet goed, gebruikt worden. Zonde, want ze zijn er niet voor niets!

Om hier verandering in te brengen combineer ik mijn kennis van Instagram met mijn grafische kennis. Het resultaat is converterende content.

Waar kan jij wel wat hulp gebruiken?

Bij het strategisch inzetten van Instagram

Bij het laten maken van content

Bij het zelf maken van content

Bij het strategisch inzetten van Instagram

Zo frustrerend! Je probeert van alles op Instagram, maar niets lijkt te werken. Het goede nieuws? Het ligt niet aan jou en ook zeker niet aan je content. Het ligt aan de manier waarop je jouw content inzet. Nog meer goed nieuws? Ik help je hier verandering in te brengen met de Happy Feed!

Het slechte nieuws? Even denken… Nee, heb ik niet!

Wat is de Happy Feed?

Een rapport met feedback, tips en templates om jouw Instagram een dikke boost te geven. Allemaal op maat, nadat ik uitgebreid jouw Instagram heb bestudeerd (side note: hierna weet ik alles van je 😛).

Met de Happy Feed haal jij meer plezier en klanten uit Instagram!

over felicity de happy creator

Dit zit in de Happy Feed:

€349,- (excl. btw)

✓ Feedback op je gehele Instagram-account

✓ Knetterveel adviezen en tips om jouw Instagram-account te verbeteren

✓ Een nieuwe titel, bio, feed en hashtag-sets

✓ Input voor onderwerpen, waardoor je nooit meer zonder inspiratie zit

✓ Templates in jouw huisstijl voor alle Instagram functies: profielfoto, post, carrousel, reels, pinned post, banner en hoogtepunten

Na jouw bestelling ontvang je een bevestiging en een korte vragenlijst. Vervolgens ontvang je binnen een week de Happy Feed, waar jij Insta(nt) blij van wordt!

Bij het laten maken van content

Heb je te weinig tijd, zin of handigheid om vrolijke content te maken? Dan ben je op de goede pagina beland! Ik heb verschillende producten om jou te helpen aan blije content!

Happy de Peppie strippenkaart

Hoe handig is het als je me kan bellen wanneer je me nodig hebt? Met deze strippenkaart kun je verschillende soorten content laten maken. Nooit meer zelf klooien, maar gewoon kant-en-klaar de leukste content!

Een strip staat gelijk aan een stuk content of een videocall. Bijvoorbeeld:
✓ Een GIFje
✓ Een Insta post/template
✓ Een videocall van een half uur om te brainstormen over jouw content

Staat jouw optie er niet tussen? Stuur een berichtje voor alle mogelijkheden.

review strippenkaart de happy creator

1 strip Happy de peppie!

€79,- (excl. btw)

6 strippen Happy de peppie!

€395,- (excl. btw)

Psssst, dit zijn 6 stukken content voor de prijs van 5. Ik zou het wel weten!

Insta GIFjes pakket

5 GIFjes €119 | 10 GIFjes €219

Wil jij waanzinnige GIFjes in jouw huisstijl? Bestel dan het GIFjespakket! Inclusief tutorial hoe je jouw GIFjes zichtbaar maakt op Instagram.

Wat een heerlijke manier van ‘GIFjes-shoppen! Je hebt superveel keus en doordat je heel veel elementen kunt aanpassen, wordt het precies zoals je wilt. Felicity en ik zaten helemaal op één lijn, ze werkt ze en is het gewoon een heel leuke meid. Ik was in een oogopslag verliefd op mijn prachtige GIFjes, ze passen perfect bij mijn huisstijl en zijn helemaal CKX!

– Jane @CKX

eigen gifjes pakket laten maken

Logo-animatie €299

Hoe laat je jouw logo lekker opvallen? Door hem in beweging te brengen! Bestel nu jouw logo-animatie!

“Fijn dat Felicity ook meedenkt bij het eerste contact! Ik wilde graag een bewegend logo laten ontwerpen. Een logo-animatie staat speelser en kan ik op meerdere plekken gebruiken. Zoals m’n handtekening, nieuwsbrief en social media uitingen. De samenwerking met Felicity ging prettig en vlot. Een hele fijne werkwijze en je krijgt wat er gevraagd wordt.”

Natalja @Macnackverbindt

logo animatie laten maken

Bij het zelf maken van content

Je maakt content, maar weet dat het beter kan. Iets met dertien in een dozijn waar je vanaf wil. Ik snap het, ik vind die eenheidsworst ook maar saai. Daarom heb ik een aantal producten voor je die je verder helpen!

Video template kit €595

Maak jouw video’s nog toffer met de video template kit! Ontvang op maat gemaakte animaties, een geanimeerde intro en outro, geanimeerde lower thirds (zoals like & subscribe knop) en nog veel meer!

“Toen ik mijn intro voor YouTube opnieuw wilde maken wist ik dat ik bij Felicity bij het juiste adres was. Ik volg Felicity al een hele tijd en ze maakt zulke mooie animaties! Ze denkt goed mee, werkt snel, professioneel en geordend. Dit zijn eigenschappen die ik zelf enorm waardeer. Ze heeft de bijen letterlijk tot leven gebracht waardoor mijn video’s veel beter zullen geworden!”

– Asiye @Asiyedesigns

video template animatie youtube

E-book: De Instagram content guide! €24,95

Leer alles over het maken van vrolijke content voor Instagram. Inclusief basis templates met size guide.

“Door de templates met speciale ‘rulers’ kun je precies zien welk formaat je nodig hebt en waar alle teksten kunt plaatsen zodat deze goed uitkomen op Instagram. Welk formaat is het beste en wat plaats je waar zodat alle teksten ook goed zichtbaar zijn? Gelukkig was daar Felicity met haar superhandige Instagram size guide inclusief templates. Helemaal zelf aan te passen aan je huisstijl, dus ook ideaal voor ondernemers die nog templates nodig hebben voor hun onderneming.”

– Mariëtte @spotlightwebdesign

instagram content guide

Reels & TikTok hulplijnen €9,95

Loop je ook altijd te klooien met het plaatsen van tekst en afbeeldingen in Reels? Zeker als je jouw video’s in een andere app maakt, is het een gedoe om de tekst en afbeeldingen zichtbaar te houden. Met de hulplijn heb je hier geen last meer van! Deze afbeelding stel je in als overlay, waardoor je voortaan precies weet waar je je tekst en afbeeldingen moet plaatsen.

” Superhandig! Ik gebruik de hulplijnen wekelijks bij het maken van Reels en TikTok video’s. Ik kan niet meer zonder!”

– Felicity (😜)

reels tiktok tekst zichtbaar houden
eigen gifjes laten maken

De Happy Creator

Je mag me ook Felicity noemen

Bewegend beeld is mijn lievelings. Ik kan er de hele dag naar kijken of nog beter: het de hele dag maken. Daarom begeef ik me al sinds 2013 in de wondere wereld van animatie.

Social media is een mooi verlengstuk hiervan. Bewegend beeld is aanwezig en ik kan mijn creativiteit hierop loslaten. Ik vind het superleuk om te experimenteren met wat visueel wel en niet werkt op Instagram.

En is er een nieuwe update? Dan ben ik er als eerste bij en heb ik het al uitgeprobeerd voordat jij ‘ik sneed zeven scheve sneden brood’ kan zeggen.

Wil je van jouw social media een feestje maken, maar weet je niet wat voor jou de beste vervolgstap is? Neem dan contact met me op! Ik denk graag met je mee.