Zelf GIFjes leren maken?

Meld je aan voor de online GIFjes cursus! 

Hoe cool zou het zijn als jij je eigen GIFjes kunt maken? Wat nou als ik je vertel dat het helemaal niet moeilijk is om GIFs te maken? In mijn online cursus leer ik jou hoe je op een snelle en makkelijke manier online GIFjes maakt voor jouw bedrijf. 

Voor wie is de GIFjes cursus?

Creatieve ondernemers

Of je nu grafisch ontwerper of beginnend animator/illustrator bent. GIFjes zijn hartstikke leuk om te maken! Verbreed jouw kennis met GIFjes maken in Canva en de Adobe programma’s.

VA’s

Jouw klanten nog meer laten opvallen? Hoe tof is het dat je dan ook GIFjes kunt maken voor jouw klanten? Als virtual assistant ben jij vast wel iemand die zulke dingen snel onder de knie hebt!

Webshop eigenaren

Die producten uit jouw webshop he, die verdienen veel meer aandacht! Wist je dat je daar ook leuke GIFjes van kunt maken? Ideaal voor je insta stories of als GIF-afbeelding in je webshop!

Soorten GIFjes

lisanne fotografie illustratie gifjes

Geillustreerde GIFjes

Een getekend poppetje van jezelf, jouw dienst of van jouw product zijn ideaal voor jouw insta stories! Hartstikke leuk om GIFjes te maken van je eigen illustratie!

viltbloemist-gifjes-animatie-stopmotion

Stopmotion GIFjes

Breng jouw producten letterlijk tot leven! Superleuk voor een opvallende webshop of nieuwsbrief. Stopmotion GIFjes zijn hartstikke leuk om te maken.

lets get loes eigen gifjes maken

Bewegende icoon GIFjes

Deze GIFjes worden digitaal getekend en zijn ideaal voor jouw website of Insta stories! 

Je eigen GIFjes leren maken?

Doe mee met de online cursus:

GIF me everything!

Vanwege mijn focus op meer maatwerk maak ik geen GIFjes meer voor klanten. In plaats daarvan heb ik een hele leuke cursus ontwikkeld, waarin je zelf leert hoe je GIFjes maakt! En geloof mij, dat is makkelijker (en leuker) dan je denkt!