gepersonaliseerde GIFjes

Eigen GIFjes laten maken voor jouw bedrijf? Ga jij voor de GIFjes uit de GIF-set of voor custom GIFjes? Misschien wil je het wel combineren in een pakket? Bekijk wat de mogelijkheden zijn!

Eigen GIFjes?!

Waarom zou je eigen GIFjes inzetten voor jouw bedrijf? GIFjes geven een dynamische uitstraling aan jouw social media kanalen en website. Ideaal om bijvoorbeeld jouw werkwijze te visualiseren, zoals deze op maat gemaakte GIFjes voor Let’s get LOES!

Bekijk alle opties en vraag jouw gepersonaliseerde GIFjes aan. Bekijk ook eens de voordelige pakketten voor ondernemers! Hier kun je kiezen uit combinaties van GIFjes en animaties.

Soorten GIF-jes

gepersonaliseerde-gifjes-gif-set

GIF-set

De GIF-jes uit de GIF-set zijn in de basis hetzelfde, maar worden helemaal afgestemd op jouw huisstijl (kleur, logo en lettertype). Kies een x aantal GIFjes uit de GIF-set en deel voortaan je eigen Insta GIFjes in je stories!

viltbloemist-boeket-draaien

Custom GIFjes

Een poppetje van jezelf? Geïllustreerde GIFjes van je werkwijze? Stopmotion-gifjes? Een GIFje van je product? Er is van alles mogelijk! Laten we kijken wat het beste bij jouw bedrijf past!

Custom-gepersonaliseerde-GIFs-huisstijl

Pakketten

Wil je GIFjes uit de GIF-set én custom GIFjes? Combineer ze dan in een voordelig pakket! In elk pakket krijg jij 5 GIFjes uit de GIF-set. Daarnaast kan je kiezen tussen verschillende animatie en custom GIF opties

Hoe wordt een GIFje gemaakt?

1. Briefing

Na jouw aanvraag bespreken we alle wensen van jouw eigen GIFjes.

2. Schets

Ik ga aan de slag met de eerste schetsen. Je krijgt een voorbeeld van de GIFjes te zien.

3. Hoppa!

Ik haal mijn magische toverstaf tevoorschijn en ga aan de slag met het animeren van de GIFjes!

4. Tadaa!

De GIFjes worden opgeleverd en kunnen geplaatst worden op alle besproken kanalen!