Een ontwerp laten maken

Wil jij GIFjes of een ander ontwerp laten maken voor jouw bedrijf? Bekijk alle mogelijkheden en vraag direct jouw ontwerp aan.

GIFjes

GIFjes geven een dynamische uitstraling aan jouw social media kanalen en website. Ideaal om bijvoorbeeld jouw werkwijze te visualiseren, zoals deze op maat gemaakte GIFjes voor Let’s get LOES!

Vraag jouw custom GIFjes aan of bekijk mijn voordelige GIF-pakketten voor ondernemers! Hier kun je kiezen uit combinaties van GIFjes + korte animaties en/of ontwerpen zoals hieronder beschreven.

Andere ontwerpopties

Illustratie

Ook voor stilstaand beeld kan je bij mij terecht. Een Illustratie laten maken? Bekijk mijn portfolio voor de mogelijke stijlen.

Productfotografie Bananenmand 2

Productfotografie

In mijn eigen fotostudio laat ik jouw product  stralen in een feestelijke productfotografie setting. Met of zonder huisdier 😉

Papercraft

Met behulp van een snijplotter kan ik van alles maken van papier! Of dat nou voor een animatie is of voor een stilstaand beeld.

Hoe gaan we te werk?

1. Briefing

We bespreken alle wensen en mogelijkheden van jouw project. We stemmen ook nog even een planning met elkaar af.

2. Concept

Ik ga aan de slag met een plan. Hierbij houd ik rekening met alle wensen uit de briefing, zoals de stijl, de inhoud en het kleurgebruik. 

3. Schets

Ik laat verschillende schetsen zien waaruit jij kan kiezen. Er worden belangrijke stijlelementen uitgewerkt, zoals het kleurgebruik. 

4. Ontwerp

Dan is het nu tijd om te ontwerpen! Ik ga aan de slag met jouw GIFjes, illustraties, foto’s, papercraft of een ander ontwerp. We zijn er bijna!

5. Oplevering

Bij elke stap zijn er eventuele aanpassingen besproken. Het project wordt opgeleverd en kan geplaatst worden op alle besproken kanalen! (of in je woonkamer ;-))

6. Extra content

Nog andere content voor jouw bedrijf nodig? Zoals leuke GIFjes, illustraties, making of materiaal, social media posts of misschien wel stickers? Er is van alles mogelijk!

Speciaal voor ondernemers!

Ben jij helemaal blij met je huisstijl en klaar om deze op verschillende media door te trekken? Bekijk dan ook eens mijn GIF-pakketten speciaal voor ondernemers! Je kunt hier kiezen uit combinaties van GIFjes + animatie en/of ontwerpopties. Ik weet zeker dat hier iets voor jou bij zit!