Kennismaken?

Gezellig! Ben je benieuwd wat animatie voor jouw bedrijf kan betekenen? Laten we dan een keertje een videogesprek inplannen!

gratis-animatie-aanvragen-de-happy-creator-kennismaken

Jouw verhaal, mijn verbeelding

Tijdens dit gesprek ben ik vooral benieuwd naar jouw verhaal. Mijn brein krijgt vanzelf een creatieve uitbarsting. Daarna vertel ik jou hoe jij animatie effectief kan gaan inzetten voor jouw bedrijf!

Wat kan je verwachten?:

• Een gezellig gesprek van 30 minuten

• Terwijl jij jouw verhaal vertelt, is mijn brein druk bezig met het verbeelden van jouw verhaal. We delen onze ideeën met elkaar en doen waar nodig een vreugdedansje.

• Ik leg uit wat voor animatie het beste bij jou past en hoe we dit stap voor stap gaan oppakken.

• Na afloop ontvang jij een advies op maat, wat dat allemaal gaat kosten en geef ik je een voorproefje van de stijl!

Wanneer gaan we daten? 😏

Onze date vindt helaas niet plaats in een sjiek restaurant, maar gewoon vanuit je bureaustoel. Kies jouw datum en tijd en vul jouw gegevens in. Na het invullen ontvang jij een uitnodiging voor een gratis videogesprek!

De laatste twijfels 😜

dummy

hoi

Waarom een kennismakingsgesprek?

Is toch gezellig?! Maar ook een beetje spannend. Vind ik ook! Door middel van dit gesprek gaan we kijken welke animatie-oplossing het beste bij jou past. Het gaat niet jouw leven drastisch veranderen, maar wel jouw kijk op alle animatie mogelijkheden voor jouw bedrijf!

Wat neem ik mee naar het kennismakingsgesprek?

Je hoeft voor dit gesprek geen zwembroek in te pakken. Wat je wel mee kan nemen is wat info over jouw bedrijf en misschien wat handige links en voorbeelden. Verder is het handig als je even op mijn site hebt rondgesnuffelt naar mijn stijl en tarieven om eventuele teleurstellingen te voorkomen. 

Ik houd niet van videobellen. Kan het ook anders?

Hier volgt een slap excuus omdat ik niet van bellen houd :p Animatie uitleggen via de telefoon is een beetje hetzelfde als schrijven met een kapotte pen. Met een videogesprek kan ik je meteen superleuk beeldmateriaal laten zien! Misschien heb jij ook nog wat linkjes klaarstaan die je kan delen. Je kan mij natuurlijk ook mailen of appen. 

Ik weet al precies wat ik wil. Kan ik gelijk een aanvraag doen?

Als we elkaar al kennen en jouw briefing al superduidelijk is kan je mij natuurlijk altijd mailen!

Kan ik bij jou terecht voor een technisch animatie-probleem?

Ja hoor! Met mijn dienst ani-thing help ik jou verder met al je animatieproblemen. Klik op deze link om het aan te vragen 🙂 

Is het gratis?

Natuurlijk! 🙂 

de-happy-creator-felicity-animatie-custom-gifjes-maken-prijs

Houd je niet van videobellen?