Happy Creators groepsprogramma

Voor als je social media zelf wilt doen, maar niet alleen

Je weet dat je er meer mee moet doen, maar hoe komt het dat je dat nu niet doet?

contenthulp social media

Social media is leuk! Toch…? Of haal je er nu geen resultaat meer uit, wat je voorheen misschien wel deed?

Je bent niet de enige. Veel ondernemers vinden social media echt een struggle. Maar ja, ik hoef je niet te vertellen dat je social media toch echt nodig hebt als ondernemer.

1:1 traject social media bereik vergroten
 1. Je krijgt weinig reacties en bereik op  je content. Na 3 uur zwoegen in Canva heb je eindelijk een post gedeeld. Resultaat: 45 likes (o.a. van je tante, partner, hond en privé-account). 2 nieuwe leads, 1 aanmelding voor je gratis masterclass. Je had natuurlijk gehoopt op een veel beter resultaat.
 2. Je loopt vast op creativiteit en wat je nu eigenlijk moet posten. Ondertussen heb je al 100 concepten in je Canva-account staan met allerlei uitprobeersels waar je helemaal niks mee doet. Je content is het steeds nét niet en je weet ook eigenlijk niet wat je wel kunt posten wat je doelgroep interessant vindt. 
 3. Dat is niet erg goed voor je motivatie. Af en toe heb je je periodes, maar dan zakt het weer in als een mislukte cake. Je krijgt het idee dat het toch geen nut heeft om te posten.
 4. Je maakt er dan ook geen tijd voor vrij. En op zich, als je die 4+ scrolltijd eens zou vervangen voor content maken, heb je er echt wel tijd voor. Maar het doen terwijl je er geen zin in hebt? Het voelt alsof je al een week naar de volle wasmand staart. 
 5. Je weet dat je er meer uit kunt halen, maar doet het niet. Sterker nog. De kans is groot dat dit je eerder is gelukt. Het spookt ergens in je hoofd wel rond dat die klanten echt wel op social media zitten, maar waarom zou je er moeite voor doen, als er geen hond (behalve die van jezelf) naar kijkt?

“Felicity weet met haar “happy magic” weer energie in de feed te blazen. Deze energie is erg aanstekelijk, waardoor je ook weer vol energie aan de slag gaat met je Instagram”

-Lieve, Liever goed geregeld

productvideo laten maken de happy creator

Wat als het nu wél werkt?

Jij wilt klanten aantrekken. Duidelijk maken wat je doet en waar je voor staat.

Je werkt al een tijd aan je online zichtbaarheid, maar de resultaten die je eruit haalt zijn té laag. Het lukt je dan ook niet om op die ene toevalstreffer na regelmatig klanten uit je socials te halen. Je probeert van alles, maar niets leidt tot meer resultaat. 

Het goede nieuws? Het ligt niet aan jou en ook zeker niet aan je content. Het ligt aan de manier waarop je jouw content inzet. 

Het slechte nieuws? Het komt omdat je het simpelweg niet doet. 

Met een beetje van jezelf.. en een beetje magie van de groep

Wauw, het heeft echt effect als je wat plaatst.  100 likes, 20 reacties, 80x opgeslagen en per post 10 nieuwe volgers. Je DM stroomt vol, je krijgt 100 aanmeldingen voor je gratis masterclass. Je wordt gezien als dé expert in jouw vakgebied. Kom maar op met al die droomklanten! 

Je wordt een pro in social media. Kneitersterke posts met een doordachte strategie. Knipper 2x met je ogen en je hebt al een post klaarstaan. Zonder ongemak post jij converterende stories waarvan je DM-box altijd vol raakt. Even vlug een Reel opnemen? Informerende carrousel post? Hashtags? Eitje!

Dat jij maar 2 uur per week aan je social media besteed. Tijd om te stoppen met scrollen en zelf aan de slag te gaan met het maken van scroll-stoppers. 

Dat jij nu echt eens wat gaat doen met social media. Weg met die losse flodders. Doordat jij consistent gaat posten, haal jij meer resultaat uit social media. Ik zie bij mijn klanten als zij consistent posten, dat hun stories en post 2x zo vaak worden bekeken.

Je hebt graag de touwtjes in handen, maar dat touw wordt onderhand steeds zwaarder. Stel je voor dat een groep goed gevulde heliumballonnen aan dat touwtje hangt, waardoor het geheel een stuk lichter aanvoelt. Dat zou toch ontzettend fijn zijn?

Tijdens dit traject werken we volop aan jouw online zichtbaarheid

De 1:1 Kick-off voor een Happy Feed

We plannen eerst een individuele live-dag in. Of beter gezegd, een mega-inspiratieboost. Ik bestudeer je hele profiel. Van je bio tot aan je statistieken. Van je posts tot aan het kleinste detail in je ontwerpen. (side note: hierna weet ik alles van je 😛).

Ik laat je meteen inzien hoe jij met een aantal zeer waardevolle maar onbekende tweaks meer bereik gaat krijgen.

En eigenlijk is altijd de reactie: ‘Wow, daar heb ik nog helemaal niet bij stilgestaan! Had ik dat maar eerder geweten’. In 1 dag krijgt jouw Instagram een metamorfose en weet jij precies wat jij de komende tijd moet posten. 

12 groepscalls

Elke week hebben we ons eigen online ondernemersfeestje. Ideeën stuiteren rond als een strandbal op een festival, en we helpen elkaar om perfecte content te maken.

Bereid je ook voor op een dikke line-up van verschillende masterclasses, voor nog meer verdieping op verschillende thema’s (zoals stories, carrousels, Reels)

Accountability

Ik geef toe, klinkt niet erg opwindend, maar het werkt als een trein. In feite betekent het gewoon dat je niet in je eentje staat.

Samen met een groep toegewijde ondernemers duik je actief in social media. De collectieve energie van de groep stimuleert en inspireert, wat resulteert in een consistente inzet voor jouw online zichtbaarheid.

Feedback op je content

Als content coach bekijk ik je creaties tot in de kleinste details, geef ik je feedback en maken we er echte scroll-stoppers van.

Wat dit programma nog krachtiger maakt, is dat je jouw content direct kunt testen binnen de groep. Hier kun je jouw content delen, de reacties van jouw doelgroep meten en snel ontdekken welke aanpassingen écht het verschil maken. 

Schop onder je cont(ent)

Waarvoor je bent aangesloten: Je gaat het nu echt maken! Je krijgt elke week een opdracht, waardoor je nu echt aan de slag moet. Hoe lekker is het dat je de rest van de week niet meer druk hoeft te maken wat je gaat posten?

Na elke groepscall heb je minstens 5 krachtige posts klaarstaan om te delen.

Online academie

In de academie vind je korte video’s die jou de extra verdieping geven over Instagram en Canva.

Van het exporteren met de juiste settings tot het plaatsen op social media. Alle stappen komen aan bod, zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken.

Na deze lessen weet jij precies hoe jij visuele content maakt en haal jij 100x meer plezier uit jouw beeldmateriaal.

Waarom moet dat in een groep?

Als ultieme introvert is dit mijn meest ironische aanbod ooit. Want het liefst zit ik ook met een dekentje op de bank Harry Potter voor de 100ste keer te kijken. 

Maar hoe vaak ik ook met mijn toverstaf ‘accio likes en bereik’ roep, weet ik dat ik daar geen klanten mee tevoorschijn tover. 

Ik heb al in meerdere accountability groepen gewerkt. Weet je wat het fijne daaraan is?

 • Die digitale schop onder je kont. Dat voel je echt.
 • Alle acties die je wilt doen, ga je nu ook echt doen.
 • Je kunt dat nog steeds met een dekentje op de bank doen. Of in een druk internetcafé. It’s up to you.
productvideo laten maken de happy creator

Waarom je na dit traject wel meer resultaat haalt uit social media

Ik weet zeker dat die ideeën echt wel als een champagnefles in je handen rust. Waar elk moment de ideeën spuitend uitkomen. Je moet hem alleen nog opendraaien. En tja, dat is niet altijd makkelijk.

Hoe tof is het dat je dan een contentcoach naast je hebt die precies weet hoe dat wel moet?

Een beetje draaien, heel hard drukken.. en dan opeens.. POP! 

Oke, even terug naar je content. Want hoe maak je een post oogstrelend opvallend? Wanneer gebruik je een post, een carrousel of een Reel? En hoe zorg je met jouw content voor meer interactie en sales?

Daarnaast zie ik dat de functies van Instagram vaak niet, of niet goed, gebruikt worden. Zonde, want ze zijn er niet voor niets!

Om hier verandering in te brengen combineer ik mijn kennis van Instagram met mijn grafische kennis. Het resultaat is converterende content. Ik kan het weten, want 90% van mijn klanten komt van social media vandaan. 

social media uitbesteden

Ik beloof niks he 😉 maar het kan wel!

Na dit traject

 • Leveren jouw posts het bereik op waar jij altijd van gedroomd hebt. Je wordt gezien als de expert in jouw vakgebied
 • Verlies jij geen tijd meer met doelloze posts maken. Elke post zorgt voor waardevolle leads waar jij het gelukkigst van wordt.
 • Weet jij alle ins en outs van social media. Je hoeft niet meer uren te zoeken naar tutorials of insta-guru’s die het voor je uitleggen. Jij bent de expert!
 • Ga jij van ‘wat maar doen’ naar ‘echt doen’. Jouw strategie staat zo vast, dat jij tijd overhoudt om jouw bedrijf te laten groeien.
 • Laat jij op elke mogelijke manier het gezicht achter jouw bedrijf zien. Als ondernemers je op straat zien zeggen ze. ‘Hé, dat is die ene van dat leuke account!’.

Ik ben mij nog bewuster van de mogelijkheden van instagram. Ik gebruik regelmatig carrousels, mijn bio is aantrekkelijk, mijn profielfoto valt op. Daardoor is mijn volgersaantal gegroeid, is er meer interactie en krijg ik regelmatig complimentjes over mijn vrolijke feed!

– Lieve, @liever.goed.geregeld

Ik heb nu een grote beeldbank welke ik makkelijk aan kan passen om zo mijn berichten persoonlijker te maken. Een echte aanrader als je net even iets meer wilt doen met je socials.” 

– Anja, @craftgarden.nl

“Het scheelt enorm veel tijd! Heel veel nieuwe inzichten in hoe we onze bio beter konden inzetten, het gebruiken van de juiste tags en een frisse blik op de ontwerpen en templates die we hadden. Het fijne aan de guidelines is dat we iedere keer de juiste formaten gebruiken en die ook goed op de feed terecht komen.”

– Mariette en Lisa, Spotlight webdesign

Join the club!

Jouw investering? €1599,- ipv 1999,-(actie geldig t/m 31 december)

 • Duur: 3 maanden (startdatum: 8 januari)
 • 1:1 Kick-off met een op maat gemaakt social media plan
 • 12 groepscalls: Wekelijks via Zoom
 • 6 masterclasses
 • Feedback op je content

Waarom dit groepsprogramma werkt? Ik vergelijk het met de rommel in mijn huis. Ik ben echt een rommelkont. Maar als mijn moeder opeens appt of ze langs kan komen? Geloof mij, voordat m’n moeder aanbelt, is het tiptop opgeruimd hier. 

Besluit je toch om het alleen te doen? Diep van binnen weet je dat het er waarschijnlijk toch niet van komt. Dit programma geeft je die ‘shit-mn-moeder-appt-ik-moet-nu-opruimen’-motivatie, maar dan voor je social media. Het is de extra stok achter de deur die ervoor zorgt dat je écht stappen zet.

“Gewoon doen!. Gun het je bedrijf, jezelf en je klanten. Je kunt zoveel meer van jezelf laten zien en geloof me: het tovert een schaterlach bij mensen op hun gezicht.” – Charissa

Veelgestelde vragen

afvragen-vraagtekens-web
dummy

dit is een dummy

Waar en wanneer vindt de kick-off plaats?

De Kick-off is live bij mij op locatie of online. De rest van het traject vindt plaats via Zoom.

Jij bent van de unicorns & rainbows, maar ik helemaal niet. Wat nu?

Geen probleem! Dan laat ik ze lekker in de kast. Alles wat we gaan doen, past bij jou en je bedrijf. 

 

 

Wat als ik op vakantie ga tijdens het traject?

Mag ik mee? Het mooie aan dit groepstraject is dat het helemaal niet veel tijd en inspanning kost. Kun je er een keer niet bij zijn? Alle groepscalls worden opgenomen, zodat je dit op je gemak kunt terugkijken. 

Wat als ik social media helemaal niet leuk vind?

Als social media nu voelt als een blok aan je been, terwijl je klanten laat liggen, dan is dit het teken dat je er iets aan moet doen. De energie van dit groepstraject is zo aanstekelijk, dat jij het niet alleen leuk gaat vinden. Je krijgt er ook meer resultaat en plezier voor terug.

dummy

dit is een dummy

Ik ben meer van LinkedIn. Is het traject dan ook geschikt?

Zeker! De content is meer dan geschikt om ook op Linkedin te delen. Tijdens de groepscalls behandelen we ook het thema Linkedin. 

Kan ik in termijnen betalen?

Dit is mogelijk.