De volgende groep start in april. Er is plek voor max. 5 deelnemers.

Happy Creators Groepsprogramma+

In 3 maanden tijd vergroot je jouw bereik op Instagram en haal je meer klanten uit je volgers.

Waarom nou die +? Omdat je er ook 1-op-1 begeleiding bij krijgt! 🥳

social media accountability groep

Heb je ook zo’n haat-liefdeverhouding met social media?

Enerzijds is het superleuk en weet je dat je er klanten mee aan kunt trekken, maar anderzijds … vind je het ook gewoon gedoe.

Want ja, wat moet je in vredesnaam posten? Wat spreekt nou écht aan en hengelt klanten binnen? En hoe zorg je dat je consistent posten langer volhoudt dan twee weken?

Het resultaat valt dan ook tegen

Je bent niet trots op je posts

Je mist het grafisch inzicht om er echt wat tofs van te maken en weet ook niet zo goed hoe je een caption schrijft die je doelgroep aanspreekt.

Je krijgt weinig reacties op je content

Heb je uren besteed aan het maken van de perfecte post, krijg je 5 likes en een reactie van je moeder. Zucht.

Je verkoopt nauwelijks via Instagram

Ondanks dat je een goed aanbod hebt en het heus wel af en toe promoot op social media, blijft het erg stil.

Maareh, dat kan echt anders!

Je moet alleen even weten hoe en er daadwerkelijk mee aan de slag gaan. En *tromgeroffel* dat is precies wat we in dit groepstraject gaan doen.

Je krijgt the best of three worlds

1. Een stukje 1-op-1 begeleiding van your one and only Happy Creator

2. Een bak met kennis, jij weet straks alle ins en outs van social media

3. De motivatie, inspiratie en accountability van een groep leuke ondernemers

groepsprogramma instagram

En wat levert je dat dan op?

Meer bereik, reacties en volgers

Social media kent voor jou geen geheimen meer. Je weet precies hoe je jouw doelgroep bereikt en wat werkt op Instagram. Voortaan maak je zo makkelijk posts, dat je er gewoon tijdens je toiletbezoek eentje uitknalt (een post bedoel ik hè).

Consistente zichtbaarheid

Tijdens het traject werk je iedere week aan je online zichtbaarheid, wat een gewoonte wordt die je ook erna volhoudt. Na iedere sessie heb je minstens 3 krachtige posts klaarstaan om te delen. Zo blijf je consistent zichtbaar, ook als je er een weekje niet zo lekker in zit.

Meer verkoop via social media

Van losse flodders schieten naar content maken vanuit strategie. Elke post heeft daadwerkelijk nut en levert waardevolle leads op. En doordat je consistent post, haal je er veel resultaat uit. 1 van de vorige deelnemers ging op deze manier van 5>20 bestellingen per week.

“Zonder dit traject had ik nooit zo’n groei in mijn bedrijf kunnen hebben. Dan had ik moeten adverteren of in bladen moeten staan. Maar nu heb ik het gewoon gedaan vanuit mijn eigen positie.”

-Jackelien, Vrolijke Famkes

hulp bij social media

Been there, done that

Ook mijn volgers aantal begon ooit op 0. En om te komen waar ik nu ben, ben ik aan het schatzoeken geweest. Door schade en schande ontdekte ik wat wel en niet werkt.

Puzzelfeeds bijvoorbeeld. Je weet wel; van die perfect in elkaar overlopende feeds. Daar heb ik veel tijd en vingerkrampen in gestopt, om er vervolgens achter te komen dat het juist averechts werkt. Super.

Inmiddels weet ik precies hoe je converterende content maakt, hoe je de functies van Instagram op de juiste manier gebruikt en wanneer je een post, carrousel of reel inzet.

90% van mijn klanten komt dan ook uit social media. En in dit groepstraject laat ik je zien hoe jij dat ook voor elkaar krijgt.

Gemiddeld duurt het 60-90 dagen voor je een gewoonte hebt aangeleerd. En laat dat nou precies de duur van dit traject zijn. Zeg maar hallo tegen consistentie!

Tijdens dit traject werken we aan jouw online zichtbaarheid en ontdek je hoe je meer plezier en resultaat uit jouw social media haalt.

social media groepsprogramma

Dit is wat je krijgt

De 1:1 Happy Feed Kick-off

Jij en ik zien elkaar in real live en duiken he-le-maal in jouw Instafeed. In 1 dag maken we een plan om jouw Instagram een metamorfose te geven waar ze bij RuPaul’s Drag Race jaloers op zouden zijn. Je gaat naar huis met actiepunten om de komende weken de eerste stappen te zetten naar meer resultaat.

12 online groepssessies

Wekelijks hebben we ons eigen besloten ondernemersfeestje. Twee uur lang gaan we keihard met elkaar aan de bak en maak je minimaal 3 posts. Tijdens de hele sessie kun je live vragen stellen en feedback krijgen. Om de week zit er ook nog eens een challenge bij, waarin we dieper ingaan op een onderwerp en in de actiestand komen. 

2 Live co-working dagen

We gaan samen met de groep live content maken. Er is ruimte om elkaar te helpen met bijvoorbeeld Reels opnemen. Ook ben ik er voor je om je te helpen met je komende contentplannen. Inclusief lunch op een locatie in het midden van het land. 

Online academie

In de academie vind je korte video’s met extra verdieping over Instagram, Canva en Reels.

Van het exporteren met de juiste settings tot het plaatsen op social media: alle stappen komen aan bod, zodat jij precies weet hoe je knettergoede visuele content maakt. Ook als je geen Steve Jobs bent!

Feedback op je content

Je ontvangt van mij feedback op je content, om er echte scroll-stoppers van te maken. Daarnaast krijg je toegang tot de besloten Whatsapp Community  waar je jouw content van tevoren mag delen, om vervolgens de reacties van jouw doelgroep te meten en te ontdekken welke aanpassingen hét verschil maken.

Schop onder je cont(ent)

Leuk al die kennis, maar je moet het vervolgens ook gaan doen. Daarom krijg je elke week een opdracht en trek ik je ‘s morgens uit bed wanneer je de opdracht niet hebt gemaakt. Oké, dat laatste misschien niet, maar je krijgt genoeg motivatie en inspiratie om iedere week minimaal 3 posts te maken en consistent zichtbaar te zijn.

Het resultaat? Daar ben ik zelfs jaloers op

Meer verkoop

Met volle trots kan ik zeggen dat Jackelien een enorme groei in haar bedrijf heeft gemaakt sinds haar deelname aan het groepsprogramma. Van 3000 naar 11000 volgers. Van 5-10 naar 20-30 verkopen in de week. WOW!

En eerlijk. Dit is een enorme groei. Dit is iets wat ik je niet ga beloven. Maar zoals je ziet: Niets is onmogelijk 😉

Geen angst, maar plezier

Social media kan ontzettend spannend zijn. Dan is het gewoon fijn om iemand naast je te hebben die het eigenlijk net zo spannend vindt als jij. Angela is tijdens dit traject echt uit haar schulp gekropen. Waardoor het niet meer voelt als een blok aan haar been, maar ook echt met plezier interactie opzoekt op social media.

Weten hoe en wat je doet

Aan ideeën geen gebrek, maar hoe zorg je ervoor dat het overkomt op social media? En waar haal je de tijd vandaan? Dat is iets waar Puck tegenaanliep. Samen met haar hebben we gekeken hoe ze een realistisch weekplan kan maken, zodat ze naast haar drukke leven ook nog consistent én werkend zichtbaar blijft op social media. 

Trots zijn op je posts

Jorine kwam bij mij terecht als 1:1 klant, omdat ze ook een mooi en professioneel Instagram account wilde hebben. Daarnaast wist ze eigenlijk niet zoveel over social media. Door het groepsprogramma begrijpt Jorine Instagram beter en hoe zij dit, naast haar goedlopende praktijk, in kan zetten. 

dummy

dit is een dummy

Kun je garanderen dat ik met dit programma een groei doormaak?

Iedere ondernemer uit de vorige groep heeft een groei doorgemaakt op social media. De ene wat meer dan de ander.

Hoe groot jouw groei exact is, is helemaal afhankelijk van jouw doelgroep en inzet.

Iemand in mijn vorige groep is het gelukt om van 3000 naar 11000 volgers te gaan. En van 5 bestellingen naar 20 bestellingen per week. En dat zonder al teveel inspanning. Daar ben ik ontzettend trots op!

Ga je de volle commitment aan? Dan is deze groei ook voor jou mogelijk. 

Waar en wanneer is de kick-off?

De Kick-off is een gezamenlijke live dag in het midden van het land. De exacte datum & tijd wordt met de groep afgestemd, zodat iedereen kan komen. 

Waar en wanneer zijn de live co-working dagen?

De co-working dagen zijn op een locatie in het midden van het land. Er wordt gekeken naar een locatie die voor iedereen goed bereikbaar is. De exacte datums worden samen met de groep afgestemd, zodat iedereen erbij kan zijn. 

Wanneer zijn de online sessies?

De online sessies zijn elke maandag. We beginnen om 10:00u en vindt plaats via Zoom. 

Wat als ik niet bij een online sessie aanwezig kan zijn?

No problemo, je ontvangt de replay (al is het leuker en zinvoller als je erbij bent).

Ik ben niet zo van de unicorns en rainbows, is dat erg?

Nee hoor, alles wat we doen past bij jou en jouw bedrijf.

Is het traject ook geschikt voor LinkedIn?

Zeker! De content die je maakt is ook geschikt om op LinkedIn te delen.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, je kunt in 2 of 3 termijnen betalen. Geef dit aan mij door als je dat wilt. 

Join the club!

1599,- ipv 1999,-

Let op! Er is plek voor max. 5 deelnemers

 

  • Duur: 3 maanden (start: april)
  • 1:1 Live Kick-off met een op maat gemaakt social media plan
  • 2 Live co-working dagen, inclusief lunch en gezelligheid
  • 12 groepssessies: Wekelijks via Zoom
  • Toegang tot besloten Whatsapp community
  • Feedback op je content

“Een stok achter de deur, waardoor je dus ook écht prioriteit geeft aan content maken. Je gaat een commitment aan, waardoor social media geen B,C of D plan wordt”

– Angela, Panter in Crime