Stap alvast in en krijg 400,- korting. De volgende groep start in april. Er is plek voor 5 deelnemers.

Happy Creators Groepsprogramma+

In 3 maanden tijd vergroot je jouw bereik op Instagram en haal je meer klanten uit je volgers.

Waarom nou die +? Omdat je er ook 1-op-1 begeleiding bij krijgt! 🥳

social media accountability groep

Heb je ook zo’n haat-liefdeverhouding met social media?

Enerzijds is het superleuk en weet je dat je er klanten mee aan kunt trekken, maar anderzijds … vind je het ook gewoon gedoe.

Want ja, wat moet je in vredesnaam posten? Wat spreekt nou écht aan en hengelt klanten binnen? En hoe zorg je dat je consistent posten langer volhoudt dan twee weken?

Het resultaat valt dan ook tegen

Je bent niet trots op je posts

Je mist het grafisch inzicht om er echt wat tofs van te maken en weet ook niet zo goed hoe je een caption schrijft die je doelgroep aanspreekt.

Je krijgt weinig reacties op je content

Heb je uren besteed aan het maken van de perfecte post, krijg je 5 likes en een reactie van je moeder. Zucht.

Je verkoopt nauwelijks via Instagram

Ondanks dat je een goed aanbod hebt en het heus wel af en toe promoot op social media, blijft het erg stil.

Maareh, dat kan echt anders!

Je moet alleen even weten hoe en er daadwerkelijk mee aan de slag gaan. En *tromgeroffel* dat is precies wat we in dit groepstraject gaan doen.

Je krijgt the best of three worlds

1. Een stukje 1-op-1 begeleiding van your one and only Happy Creator

2. Een bak met kennis, jij weet straks alle ins en outs van social media

3. De motivatie, inspiratie en accountability van een groep leuke ondernemers

En wat levert je dat dan op?

Meer bereik, reacties en volgers

Social media kent voor jou geen geheimen meer. Je weet precies hoe je jouw doelgroep bereikt en wat werkt op Instagram. Voortaan maak je zo makkelijk posts, dat je er gewoon tijdens je toiletbezoek eentje uitknalt (een post bedoel ik hè).

Consistente zichtbaarheid

Tijdens het traject werk je iedere week aan je online zichtbaarheid, wat een gewoonte wordt die je ook erna volhoudt. Na iedere sessie heb je minstens 3 krachtige posts klaarstaan om te delen. Zo blijf je consistent zichtbaar, ook als je er een weekje niet zo lekker in zit.

Meer verkoop via social media

Van losse flodders schieten naar content maken vanuit strategie. Elke post heeft daadwerkelijk nut en levert waardevolle leads op. En doordat je consistent post, haal je er veel resultaat

groepsprogramma instagram

“Felicity weet met haar “happy magic” weer energie in de feed te blazen. Deze energie is erg aanstekelijk, waardoor je ook weer vol energie aan de slag gaat met je Instagram”

-Lieve, Liever goed geregeld

hulp bij social media

Been there, done that

Ook mijn volgers aantal begon ooit op 0. En om te komen waar ik nu ben, ben ik aan het schatzoeken geweest. Door schade en schande ontdekte ik wat wel en niet werkt.

 

Puzzelfeeds bijvoorbeeld. Je weet wel; van die perfect in elkaar overlopende feeds. Daar heb ik veel tijd en vingerkrampen in gestopt, om er vervolgens achter te komen dat het juist averechts werkt. Super.

 

Inmiddels weet ik precies hoe je converterende content maakt, hoe je de functies van Instagram op de juiste manier gebruikt en wanneer je een post, carrousel of reel inzet.

 

90% van mijn klanten komt dan ook uit social media. En in dit groepstraject laat ik je zien hoe jij dat ook voor elkaar krijgt.

Gemiddeld duurt het 60-90 dagen voor je een gewoonte hebt aangeleerd. En laat dat nou precies de duur van dit traject zijn. Zeg maar hallo tegen consistentie!

Tijdens dit traject werken we aan jouw online zichtbaarheid en ontdek je hoe je meer plezier en resultaat uit jouw social media haalt.

social media groepsprogramma

Dit is wat je krijgt

De 1:1 Happy Feed Kick-off

Jij en ik zien elkaar in real live en duiken he-le-maal in jouw Instafeed. In 1 dag maken we een plan om jouw Instagram een metamorfose te geven waar ze bij RuPaul’s Drag Race jaloers op zouden zijn. Je gaat naar huis met actiepunten om de komende weken de eerste stappen te zetten naar meer resultaat.

12 online groepssessies

Wekelijks hebben we ons eigen besloten ondernemersfeestje. Twee uur lang gaan we keihard met elkaar aan de bak en maak je minimaal 3 posts. Ieder half uur checken we in, kun je vragen stellen en feedback krijgen. Om de week zit er ook nog eens een masterclass bij, waarin we dieper ingaan op een onderwerp.

Online academie

In de academie vind je korte video’s met extra verdieping over Instagram en Canva.

Van het exporteren met de juiste settings tot het plaatsen op social media: alle stappen komen aan bod, zodat jij precies weet hoe je knettergoede visuele content maakt. Ook als je geen Steve Jobs bent!

Feedback op je content

Je ontvangt van mij feedback op je content, om er echte scroll-stoppers van te maken. Daarnaast krijg je toegang tot de besloten Facebookgroep waar je jouw content mag delen, om vervolgens de reacties van jouw doelgroep te meten en te ontdekken welke aanpassingen hét verschil maken.

Schop onder je cont(ent)

Leuk al die kennis, maar je moet het vervolgens ook gaan doen. Daarom krijg je elke week een opdracht en trek ik je ‘s morgens uit bed wanneer je de opdracht niet hebt gemaakt. Oké, dat laatste misschien niet, maar je krijgt genoeg motivatie en inspiratie om iedere week minimaal 3 posts te maken en consistent zichtbaar te zijn.

dummy

dit is een dummy

Waar en wanneer is de kick-off?

De Kick-off is live bij mij op locatie (in Oud Gastel). Woon je heel ver weg? Dan kunnen we ook ergens halverwege meeten.

Wanneer zijn de online sessies?

De online sessies zijn vanaf 8 april. Elke maandag beginnen we om 10:00u en vinden plaats via Zoom. 

Wat als ik niet bij een online sessie aanwezig kan zijn?

No problemo, je ontvangt de replay (al is het leuker en zinvoller als je erbij bent).

Ik ben niet zo van de unicorns en rainbows, is dat erg?

Nee hoor, alles wat we doen past bij jou en jouw bedrijf.

 

Is het traject ook geschikt voor LinkedIn?

Zeker! De content die je maakt is ook geschikt om op LinkedIn te delen.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, je kunt in 2 termijnen betalen. Dit kun je aangeven op de betaalpagina.

Join the club!

Schrijf je alvast in en betaal 1599,- ipv 1999,-

Let op! Er is plek voor 5 deelnemers

 

  • Duur: 3 maanden (startdatum: 8 april)
  • 1:1 Kick-off met een op maat gemaakt social media plan
  • 12 groepssessies: Wekelijks via Zoom
  • 6 masterclasses
  • Toegang tot besloten community op Facebook
  • Feedback op je content

“Gewoon doen!. Gun het je bedrijf, jezelf en je klanten. Je kunt zoveel meer van jezelf laten zien en geloof me: het tovert een schaterlach bij mensen op hun gezicht.” – Charissa