Wie is die blije meid?

felicity confetti animatie de happy creator

“Met animatie kun je zelfs een kartonnen doos interessant maken.”

Het maakt mij niks uit waar een animatie over moet gaan. Zolang het eindresultaat maar een vrolijke bedoeling is!

Dat is ook mijn ultieme doel. Jouw bedrijf blij maken met vrolijke animaties. Door het inzetten van een opvallende stijl, gecombineerd met een heldere uitleg, creëer je keer op keer een uniek beeld en gaat jouw content echt opvallen!

Hoi! Ik ben Felicity, de Happy Creator 😀

Met animatie breng ik niet jouw kinderen op de camping, maar jouw product of dienst in bewegend beeld 😜

Ik maak de vrolijkste stopmotion-animaties (jeweetwel, zo’n video met heel veel foto’s achter elkaar) en combineer dit graag met digitale animaties (jeweetwel, met zo’n computer)

Een van de redenen dat ik een animatiestudio ben begonnen, was dat ik een studiohond kon nemen. Zoals je ziet is dat gelukt. Propje is mijn favoriete collega en samen beleven wij de gekste ondernemersavonturen!

Met mijn extroverte huisstijl verbloem ik een beetje dat ik eigenlijk heel introvert ben. Niet dat dat zo erg is. Stiekem luister ik liever dan dat ik praat. Ik kan zo goed luisteren naar wat jij te vertellen hebt, dat ik dit precies weet te vertalen in mooie animatievideo’s waar jij helemaal blij van wordt!

de-happy-creator-felicity-propje-animatie-studio-gifjes-maken

Ik breng jouw product letterlijk in bewegend beeld

Kijkje in de studio!

Where the magic happens! Ik mag deze uitspraak legitiem gebruiken, want dit is dé plek waar alles tot leven komt. Van levende sokken tot aan groeiende bosuien. Je kunt het zo gek niet bedenken!

 

Animatie zegt zoveel meer dan 1000 wollige woorden!

 

  • Je laat op een superleuke manier zien wat jouw bedrijf doet
  • Jij weet stiekem ook wel dat jouw doelgroep het veel leuker vindt om naar een korte video te kijken ipv 10 losfladderende a4tjes
  • Door een opvallend beeld blijft jouw boodschap écht hangen

Mijn missie? 

Dat wil je niet missie! Ik heb geen superpowers om de wereld mooier te maken, maar wel om jouw bedrijf vrolijkheid te brengen bij jouw doelgroep! Ik ben er heilig van overtuigd dat ieder bedrijf dat een fysiek product verkoopt echt een stopmotion-animatie nodig heeft. Als je wil opvallen tenminste :p

Iets uit te leggen?

Mijn bedrijf doet blablablablabla... Boring! Tijd om die doelgroep eens op een opvallende manier aan te spreken! Met een uitleganimatie vertel je in een korte video uit wat jouw bedrijf allemaal doet. 

Heb je een tof product?

Jouw product kan de hoofdrol spelen in mijn volgende animatie! Ik ben altijd op zoek naar nieuw talent. Of je nu een kartonnen doos of een onderbroek verkoopt. Laat jouw product lekker shinen!