Over mij

“Met animatie maak je zelfs een kartonnen doos interessant”

Het maakt mij niks uit waar een animatie over moet gaan. Zolang het eindresultaat maar een vrolijke bedoeling is!

Dat is ook mijn ultieme doel. Jouw bedrijf blij maken met vrolijke animaties. Door het inzetten van een opvallende stijl, gecombineerd met een heldere uitleg, creëer je keer op keer een uniek beeld en gaat jouw content echt opvallen!

felicity confetti animatie de happy creator

Wie is die blije meid?

Hoi! Ik ben Felicity, de Happy Creator. Een creatieve content creator gericht op animatie. Met animatie breng ik niet jouw kinderen op de camping, maar jouw product of dienst in bewegend beeld 😜

Ik maak de vrolijkste stopmotion-animaties (jeweetwel, zo’n video met heel veel foto’s achter elkaar) en combineer dit graag met digitale animaties (jeweetwel, met zo’n computer).

Animatie is voor mij van begin tot eind een groot feest. Een feest dat ik graag met blije klanten en producten vier.

En wie is zij nou echt?

Altijd leuk als er op een over mij pagina niet zoveel persoonlijke stuff staat 😜

Ik kan 100 redenen verzinnen waarom ik een eigen bedrijf ben begonnen. Maar mijn hoofdreden? Dan kon ik een studiohond nemen! Zoals je ziet is dat gelukt. Propje is mijn favoriete collega en samen beleven wij de gekste ondernemersavonturen!

Met mijn extroverte huisstijl verbloem ik een beetje dat ik eigenlijk heel introvert ben. Niet dat dat zo erg is. Stiekem luister ik liever dan dat ik praat. Ik kan zo goed luisteren naar wat jij te vertellen hebt, dat ik dit precies weet te vertalen in mooie animatievideo’s waar jij helemaal blij van wordt!

de-happy-creator-felicity-propje-animatie-studio-gifjes-maken

Ik breng jouw product letterlijk in bewegend beeld

Kijkje in de studio!

Where the magic happens! Ik mag deze uitspraak legitiem gebruiken, want dit is dé plek waar alles tot leven komt. Van levende sokken tot aan groeiende bosuien. Je kunt het zo gek niet bedenken!

Animatie zegt zoveel meer dan 1000 wollige woorden!

  • Je laat op een superleuke manier zien wat voor tof product jij te bieden hebt
  • Jij weet stiekem ook wel dat jouw doelgroep het veel leuker vindt om naar een korte video te kijken ipv 10 losfladderende a4tjes
  • Door een opvallend beeld blijft jouw boodschap écht hangen

Mijn missie? 

Ik heb geen superpowers om de wereld mooier te maken, wel om jouw bedrijf vrolijkheid te laten brengen bij jouw doelgroep! Ik ben er heilig van overtuigd dat ieder bedrijf dat een uniek product verkoopt een stopmotion-animatie nodig heeft. Als je wil opvallen tenminste :p

Iets uit te leggen?

Mijn bedrijf doet blablablablabla... Boring! Tijd om die doelgroep eens op een opvallende manier aan te spreken! Met een uitleganimatie vertel je in een korte video uit wat jouw bedrijf allemaal doet. 

Heb je een tof product?

Jouw product kan de hoofdrol spelen in mijn volgende animatie! Ik ben altijd op zoek naar nieuw talent. Of je nu een kartonnen doos of een onderbroek verkoopt. Laat jouw product lekker shinen!

Doe je liever alles zelf?

Ook dan kan ik jou een handje helpen! In mijn shop vind je allerlei leuke producten waar jij zelf mee aan de slag kunt. Zoals een gifjes cursus, Canva templates en Handigheidjes voor op Instagram!