Pakketten voor ondernemers!

Speciaal voor ondernemers heb ik pakketten samengesteld, zodat jij kan genieten van GIFjes gecombineerd met betaalbare animaties en ontwerpen!

Waarom kies je voor een pakket?

GIFjes!

Je krijgt een x aantal van de supercoole GIFjes uit de GIF-set, die helemaal worden afgestemd op jouw huisstijl. Ideaal voor op je website of bijv. instagram!

Animatie en/of ontwerp

Bij elk pakket krijg je de keuze tussen een korte animatie, ontwerp of een combi hiervan. Alles wat jij nodig hebt voor een complete branding!

Superbetaalbaar

Door de combinatie van GIFjes uit mijn GIFset en een korte animatie en / of stilstaand ontwerp op maat kan ik een hele mooie prijs bieden!

Kortingscode

Na afloop ontvang je een unieke kortingscode die jij kan gebruiken voor de volgende keer. Of geef het cadeau aan een andere ondernemer!

Hoe werkt de GIFset?

Elk GIFje uit de GIFset wordt aangepast op de kleuren van jouw huisstijl

Zie je tekst staan? Dan kan je elke tekst toevoegen die je maar wil! In alle lettertypes!

Zie je mijn logo in 1 van de GIFjes? Dan kan op die plek jouw eigen logo geplaatst worden!

Populaire GIFjes uit de GIFset:

Animatie opties:

5 GIFjes op maat

Wil jij nog meer GIFjes toevoegen aan jouw pakket? Laat dan 5 GIFjes op maat maken! Een poppetje dat op jou lijkt? Stappen uit je werkwijze uitlichten? Bewegende icoontjes voor je insta stories? Het kan allemaal!

Animatie tot 10 sec

Geen budget voor een lange uitlegvideo om jouw dienst of product uit te lichten? Houdt het dan lekker MAND! Dit kan met een korte en simpele stopmotion, 2D of mixed media animatie (excl. voice-over, ondertiteling en sound design)

Logo animatie

Een logo animatie is super cool om als intro/outro van jouw video’s te gebruiken. Of als GIFje in het menu van jouw website!

Ontwerp opties:

5 icoontjes op maat

Als ik iets kan laten bewegen, dan kan ik het ook stil laten staan! Ben jij niet zo van de bewegende GIFjes? Laat dan stilstaande icoontjes maken. ideaal om te gebruiken op jouw website, e-books of canva templates! 

5 instagram templates

Kan jij maar geen wegwijs vinden in een unieke stijl voor je instagram pagina? Laat mij dan een paar instagram templates voor je maken! Je ontvangt verschillende templates die jij kan inzetten in je stories, reels en feed. De templates worden gemaakt in Canva, zodat jij makkelijk foto’s, teksten en andere te gekke dingen kan toevoegen.

5 productfoto's

Heb jij een supercool product dat wel wat extra aandacht kan gebruiken? Laat mij jouw product fotograferen in een vrolijke setting! Je ontvangt 5 bewerkte foto’s die jij kan inzetten op social media, Canva en je website.

Kies jouw pakket!

In elk pakket krijg jij 5 GIFjes uit de GIF-set! Verder bepaal jij helemaal zelf wat je toevoegt. Ga jij voor een ontwerp, animatie of gewoon alles?

I’m still standing!

€250(excl. btw)

+ 5% korting op een volgende aanvraag!

5 GIFjes uit de GIF-set

+

1 ontwerp optie
(zoals hierboven beschreven)

I like to move it!

€500(excl. btw)

+ 5% korting op een volgende aanvraag!

5 GIFjes uit de GIF-set

+

1 animatie optie
(zoals hierboven beschreven)

I want it all!

€650(excl. btw)

+ 5% korting op een volgende aanvraag!

5 GIFjes uit de GIF-set

+

1 ontwerp én 1 animatie optie
(zoals hierboven beschreven)

Voorwaarden:

  • De pakketten zijn inclusief 1 aanpassingsronde op de GIF-set en de animaties/ontwerpen.
  • De korting mag ook éénmalig cadeau worden gedaan aan je favoriete ondernemer. 
  • De genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van aanpassingen en extra’s.
  • Andere opties in gedachte? Vraag naar de mogelijkheden! 🙂 

Vraag hier je pakket aan!

Na het invullen van het formulier, zit je nog nergens aan vast. Eerst plannen we een vrijblijvend videogesprek van 30 minuten in, waarin we al je wensen en de mogelijkheden bespreken. Na het gesprek ontvang je de offerte en pas na een akkoord ga ik aan de slag!

10 + 13 =