De Happy Creator

Kijk maar! Magisch toch?👇

Die blije meid die gek is op hysterische kleuren? Yes, dat ben ik, Felicity. 😀

Ik breng graag wat meer kleur en vrolijkheid in de wereld. Geef mij een lege saaie doos en ik laat er confetti uitkomen zonder dat je erna hoeft te stofzuigen.

felicity confetti animatie de happy creator

Om wat voor product het ook gaat, ik vind content maken echt een feestje

Ik maak dan ook de vrolijkste stop-motion animaties en gifjes. Of ik leer je met mijn cursussen hoe je dit zelf maakt, want ik snap dat het veel leuker is om zelf te doen.

En dat is niet alles. Ik help ondernemers ook met het strategische gedeelte van Instagram. Want superleuk, die gezellige content, maar hoe zet je dit vervolgens in?

Hoe het allemaal begon

We gaan even terug naar 1999. Mijn liefde voor dieren was toen al groot, net als mijn enorme bak aan creativiteit. Dus kleine Felicity maakte een krantje over dieren en bracht die rond bij alle buren van haar oma. Ik vond dit ge-wel-dig en wist: later als ik groot ben ga ik iets doen waar ik mijn creativiteit in kwijt kan.

Fastforward naar 2013. Dat ‘later’ was nu, dus ik ging naar de kunstacademie. Daar ontdekte ik de wondere wereld van animatie. Sindsdien zijn animatie en ik als IKEA en Zweedse balletjes: niet meer van elkaar weg te denken.

over felicity de happy creator

En toen…

Na mijn opleiding waren er maar drie dingen die ik héél graag wilde:

  1. Ondernemers helpen aan vrolijke content
  2. Creatief bezig zijn
  3. Een studiohond

En zo werd in 2016 De Happy Creator geboren! Beste keuze ooit, want ik doe nu elke dag wat ik leuk vind én ik heb een studiohond.

Ohja, en dat ik dan niet in een kantoortuin hoefde te zitten was een fijne bijkomstigheid.

De tofste projecten

Direct na mijn studie dacht ik heel bescheiden: ‘HEMA zou wel een toffe klant zijn’. Ik stuurde ze een berichtje en mocht direct langskomen. Sindsdien heb ik al veel stop-motion animaties voor ze gemaakt.

Naast de HEMA heb ik voor veel meer andere toffe bedrijven uitleganimaties en productvideo’s gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan Zwijsen, Schooltv, Koninklijk Horeca Nederland en de Marechaussee.

happy feed instagram

Happy Feed

In 2018 werd ik zichtbaar op social media. Instagram werd echt mijn ding. Ik ben veel gaan experimenteren met wat wel of niet werkt en weet inmiddels ALLES over dit platform. Daarom help ik nu ondernemers om meer plezier en klanten te halen uit Instagram.

Het best bewaarde geheim

En nu denk jij natuurlijk dat ik een hele spontane, extraverte meid ben die niet op d’r bekkie is gevallen.

Niet verder vertellen, maar ik ben eigenlijk heel introvert. Ik luister liever dan dat ik praat. Wat handig is, want ik kan heel goed luisteren naar jouw verhaal om je vervolgens te helpen met content waar je blij van wordt!

felicity de happy creator
zwijsen-timelapse

Kijkje achter de schermen!

This is where the magic happens. En in tegenstelling tot in de slaapkamers van MTV Cribs, gebeurt hier daadwerkelijk magie. Dit is dé plek waar alles tot leven komt. Van bewegende sokken tot aan groeiende bosuien, je kunt het zo gek niet bedenken!

En dan nu waarvoor je op deze pagina bent: de funfacts!

🐮 Sociale gesprekken die over koetjes en kalfjes gaan… mij niet gezien. Maar over Disney, The Office, Harry Potter of een recente Netflix serie klets ik gezellig mee!

🤓 Ik hou van nieuwe dingen uitproberen. Heeft bijvoorbeeld Instagram of Adobe een nieuwe update? Dan ben ik er als eerste bij!

🌪️ Door mijn ADD kan ik supergoed hyperfocussen als ik aan het werk ben. Heb je snel iets nodig voor Instagram, zoals een gifje? Knipper met je ogen en het is klaar.

🐶😻😻😻😻🦎 Naast mijn studiohond Propje heb ik nog vier katten en een baardagaam.

🏎️ Ik kan niet autorijden met een schakelbak. Dat ik mijn rijbewijs heb is een wonder.

🎬 Als ik een toffe film heb gezien, dan zoek ik altijd de making of op. Ik vind dat superinteressant!

Genoeg over het gezicht achter De Happy Creator. Wie ben jij en wat heb jij nodig om te knallen met je content? Check hieronder mijn aanbod:

Iets uit te leggen?

Mijn bedrijf doet blablablablabla... Boring! Tijd om die doelgroep eens op een opvallende manier aan te spreken! Met een uitleganimatie vertel je in een korte video uit wat jouw bedrijf allemaal doet. 

Heb je een tof product?

Jouw product kan de hoofdrol spelen in mijn volgende animatie! Ik ben altijd op zoek naar nieuw talent. Of je nu een kartonnen doos of een onderbroek verkoopt. Laat jouw product lekker shinen!

Slecht bereik op social media?

Wil je dat jouw product gezien en gekocht wordt op social media? Kies dan voor het 1:1 HIP traject. Het complete plaatje voor jouw online zichtbaarheid.