Over De Happy Creator

Die blije meid die gek is op hysterische kleuren? Yes, dat ben ik, Felicity.

Geef mij een Instagramaccount waar weinig gebeurt en ik maak er een digitale confetti popper van. Zo strooi ik graag wat meer kleur en vrolijkheid in de online wereld.

Hoe mijn social media crazyhappiness begon

We gaan even terug naar het jaar waarin I Want It That Way van Backstreet Boys op nummer 1 stond. Mijn liefde voor dieren was enorm, net als mijn enorme bak aan creativiteit.  Dus kleine Felicity maakte een krantje over dieren en bracht dat rond bij alle buren van haar oma. Ik vond dit ge-wel-dig en wist: later als ik groot ben, ga ik iets doen waar ik mijn creativiteit in kwijt kan.

Fastforward naar 2013

Dat ‘later’ was nu, dus ik ging naar de kunstacademie. Daar ontdekte ik de wondere wereld van animatie en leerde ik alles over grafisch vormgeven en storytelling. Toen een paar jaar later dat magische moment kwam waarop ik social media ontdekte, viel ineens alles samen. Sindsdien zijn social media en ik als Zweedse balletjes en IKEA: niet meer van elkaar weg te denken.

Happy Feed

Instagram is echt mijn ding

Ik heb veel geëxperimenteerd met wat wel of niet werkt en weet inmiddels ALLES over dit platform. De kennis die ik heb meegenomen van de kunstacademie komt bij het maken van sociamediacontent goed van pas. Met sterke beelden en storytelling weet ik precies hoe je scroll-stoppende content maakt, die niet alleen het oog, maar ook het hart van je doelgroep raakt. Ik groeide zelf in korte tijd dan ook naar meer dan 2000 volgers op Instagram en haal 95% van mijn klanten uit social media. En jou gun ik het ook om (meer) succes uit Instagram te halen!

Van HEMA naar jou

Ik heb met veel grote bedrijven gewerkt, waaronder de HEMA. Na mijn studie dacht ik namelijk heel bescheiden: HEMA zou wel een toffe klant zijn. Ik stuurde ze een berichtje, waarna ik mocht langskomen en er een mooie samenwerking ontstond.

Naast de HEMA heb ik ook andere grote bedrijven geholpen met het opvrolijken van hun socials. Denk bijvoorbeeld aan Schooltv, Koninklijke Horeca Nederland en de Marechaussee.

Dit waren stuk voor stuk toffe projecten, maar heel eerlijk? Het liefst werk ik met kleine ondernemers, zoals jij en ik.

En dus heb ik mijn koers een tikje veranderd en mijn focus verlegd naar enthousiaste eenpitters die blij worden van vrolijke content. 

Sindsdien ben ik nóg meer in mijn element!

Kijkje achter de schermen!

This is where the magic happens. En in tegenstelling tot in de slaapkamers van MTV Cribs, gebeurt hier daadwerkelijk magie. De Happy Studio is dé plek waar de shoots plaatsvinden en ik met behulp van kleurrijke backdrops en toffe props jouw branding tot leven laat komen.

Dit is een uitgekomen droom

Want toen ik begon met ondernemen waren er drie dingen ik héél graag wilde:
N
Ondernemers helpen aan vrolijke content
N
Creatief bezig zijn
N
Een studiohond

Oh ja, en dat ik dan niet in een kantoortuin hoefde te zitten was een fijne bijkomstigheid. Nou, dat is dus gelukt! Ik heb zelfs niet één, maar twee studiohonden.

Mijn collega’s

Het best bewaarde geheim

En nu denk jij natuurlijk dat ik een hele spontane, extraverte meid ben die niet op d’r bekkie is gevallen.  Niet verder vertellen, maar ik ben eigenlijk heel introvert. Ik luister liever dan dat ik praat. Grappig genoeg is social media daardoor juist voor mij the place to be. Het voelt wat veiliger, waardoor ik echt mezelf kan zijn.

En dan nu waarvoor je op deze pagina bent: de funfacts!

Sociale gesprekken die over koetjes en kalfjes gaan … mij niet gezien. Maar over Disney, The Office, Harry Potter of een recente Netflixserie klets ik gezellig mee!
Ik hou van nieuwe dingen uitproberen. Heeft bijvoorbeeld Instagram of Canva een nieuwe update? Dan ben ik er als eerste bij!
Door mijn ADD kan ik supergoed hyperfocussen als ik aan het werk ben. Heb je snel iets nodig voor Instagram, zoals een gifje? Knipper met je ogen en het is klaar.

Naast mijn studiohonden Propje en Link heb ik nog vier katten.

Ik kan niet autorijden met een schakelbak. Dat ik mijn rijbewijs heb, is een wonder.
Als ik een toffe film heb gezien, dan zoek ik altijd de making of op. Ik vind dat superinteressant!

Genoeg over het gezicht achter De Happy Creator

Wie ben jij en wat heb jij nodig om te shinen op je social media? Check hieronder mijn aanbod:

Waar kan ik je mee helpen?

felicity zit op een stoel en kijkt zoekend naar rechts

Meer plezier en resultaat krijgen uit social media

1:1 HIP-traject

Samen werken we 3 maanden lang aan jouw online zichtbaarheid. Je krijgt een shitload aan beeldmateriaal, 16 stuks kant-en-klare posts gemaakt door moi, een strategie, een contentplan, templates en vooral heel veel plezier en resultaat.

Groepsprogramma+

Kun je wel een schop onder je cont(ent) gebruiken? Doe dan mee met het Groepsprogramma+! Samen met een groep leuke ondernemers ga je aan de slag met het maken van resultaatopleverende content. Zeg maar hallo tegen consistentie!

Supervet beeldmateriaal voor op je socials

1:1 Shootdag

Wil je jouw branding aanvullen met opvallend beeldmateriaal waar je jaren mee vooruit kunt? Plan dan een shootdag in! In 1 dag maken we een shitload aan vette foto’s, video’s en GIFjes, helemaal in jouw branding.

Liever zelf aan de slag?

Cursus GIF me ani-thing

In deze online cursus leer je ALLES wat je nodig hebt om ALLE soorten GIFjes te maken. Binnen een half uur kun jij al je eerste zelfgemaakte GIFje op je stories laten verschijnen.

Workshops

Wil je weten hoe je een converterende pinned post banner maakt? Of een supervette carrousel? Ik geef regelmatig workshops waarin ik je laat zien hoe je dit soort content maakt.

Templates

Easy peasy opvallende content maken doe je met De Happy Creator templates. Je kan ze zo overnemen en krijgt er ook nog eens tips bij over hoe je ze het beste inzet.