Social media uitbesteden

Wil je opvallende social media posts?

Natuurlijk wil je dat. Anders was je hier niet.

In 3 maanden tijd stoppen we flink wat peper in jouw social media, ga je eindelijk de vruchten plukken van al je harde werk en met een grote glimlach zichtbaar zijn. De hoogste tijd om jouw doelgroep aan te spreken met opvallende posts, video’s en waardevolle content.

Leuk, al die oogstrelende en reactie uitlokkende socialmediaposts … die je bij anderen ziet

Maar op de een of andere manier wil het jou maar niet lukken om die posts te creëren waar jij én jouw doelgroep spontaan een dansje van doen. Laat me je eerst geruststellen: je bent niet de enige. Voor veel ondernemers is dit een digitaal blok aan hun been, waar ze steeds weer over struikelen.

Toch heb je nou eenmaal social media nodig als ondernemer

Je weet dat het belangrijk is, omdat het je zichtbaarheid kan opleveren. Nieuwe klanten zelfs. Je weet alleen niet wat je moet posten. Of je hebt 100 ideeën, maar weet niet hoe je die op de juiste manier de wereld inslingert.

En dus blijf je hier tegenaan lopen:

Je bereik is op zich prima, maar je voelt aan alles dat er veel meer uit te halen valt

Je loopt vast op creativiteit, en vindt je eigen content er onprofessioneel uitzien
Je doet eigenlijk maar wat, zonder strategie. Je bent allang blij als er íets staat
Content creëren kost je meer tijd dan een 3-gangendiner bereiden

Je vindt het veel gedoe om alles uit te zoeken, want je hebt wel wat beters te doen (maar tegelijkertijd denk je ‘oh shit, social media is wel dé plek waar mijn klanten zitten)

Maar hé, voor ieder ‘tegenaanloop-punt’ is een oplossing

En voor jou is dat die ene creatieve ondernemer (met uitroepteken in haar hand) die opvallende social posts voor je maakt. Posts die jouw doelgroep aanspreken, zonder daar zelf uren mee bezig te zijn. Het is echt mogelijk!

Je voelt ’m al aankomen: dat is precies waar je mij voor nodig hebt.

“Ik ben weer trots op mijn posts.

En mijn nieuwe look!”

– Jorine, Speltherapie praktijk Eindhoven

De hoogste tijd om tijd te besparen. Dit levert het uitbesteden van je socials je op:

Een strategie, contentplanning en content

Van losse flodders schieten, naar doelgerichte content. Je krijgt 20 posts van visual tot caption aangeleverd door moi, en ik help je om supersterke story-reeksen te maken. Zeg maar dag tegen Koos Inspiratieloos, want je hebt een contentplanning die je blijft aanvullen met ideeën die oppoppen als popcorn.

Supersterke visuals die helemaal on-brand zijn

Elke oogstrelende post die we online knallen hoor je jouw doelgroep denken: “Yes, [jouw naam] heeft weer een nieuwe post geplaatst!”.

Een hele database aan beeldmateriaal

Bij dit traject zit een shootdag inbegrepen, waarin we in jouw (huis)stijl beeldmateriaal maken. Na deze dag heb je eigen foto’s, GIFjes en/of Reels video’s die je ontelbaar vaak in jouw op maat gemaakte Instagram templates kunt gebruiken.

Meer bereik, reacties en klanten

Yes! Jouw posts zijn voortaan een schot in de roos. En dus krijg je meer bereik, meer reacties en meer volgers. Oh, en niet te vergeten: meer klanten! Want jij wordt voortaan gezien als expert in jouw vakgebied.

PLEZIER EN RESULTAAT

Sorry (not sorry) voor de hoofdletters, maar dit is natuurlijk waar we het voor doen. Doordat we content maken dat écht bij jou past, krijg je er meer plezier in en dat is ook weer terug te zien in je resultaten. Andersom werkt het trouwens ook: meer resultaat = meer plezier in social media.

Met mijn kennis van grafisch ontwerpen, video’s editen en Instagram help ik je om van jouw socials een like-, volg- en koopmagneet te maken

Want dat visuele aspect wordt vaak vergeten in posts. Maar ja, net als op Tinder heb je op Instagram ook een visual nodig waar het oog op valt. Pas dan gaat iemand verder kijken. En daar valt bij veel ondernemers een hoop winst te behalen. Net als in het goed gebruiken van de functies van Instagram trouwens, waar we in dit traject ook mee aan de slag gaan.

Het resultaat is converterende content.

Kijk maar:

Hoe Jackelien van Vrolijke Famkes een koopmagneet werd

Voordat Jackelien bij mij kwam, deed zij het al aardig op social media. Maar toch kwam haar creatieve speeltuin nog niet helemaal tot haar recht.

Sinds onze samenwerking:

 • Heeft zij 11.000 volgers erbij gekregen
 • Is zij van 5 bestellingen naar 20-30 bestellingen per week gegaan
 • Wordt elke post, story of (grappige) Reels zo goed opgepakt dat zij niet meer bang hoeft te zijn of er wel bestellingen binnenkomen

(we zijn nu zelfs op een punt dat we soms moeten bedenken hoe we minder bestellingen binnenkrijgen 😂)

De feed van Vrolijke Famkes:

“Felicity maakt content dat exact bij mij en mijn bedrijf past. Haar creatieve inbreng zorgde voor een mega-groei in mijn bedrijf”

Zo maak ik van jou een flamingo op social media tussen alle grijze duiven

Voordat we aan de bak gaan doen we eerst een (gratis) kennismaking, waarin ik graag hoor waar je tegenaan loopt. Vervolgens vertel ik je hoe ik je kan helpen met jouw social media account. Besluit je in te stappen?

Dan gaan we zo te werk:

Stap 1: De-dikke-vette-inspiratieboostsessie

We beginnen met een kick-off. Ik bestudeer je hele Instaprofiel, van je bio tot en met je statistieken. Vervolgens laat ik je zien hoe je met een aantal superhandige tweaks meer bereik krijgt. Na afloop ontvang je een rapport met tot in detail hoe je jouw Instagram een dikke vette upgrade geeft.

Dit krijg je:

🌈 Kick-off van 2 uur
🌈 Op locatie of online
🌈 Uitgebreid Instaboost-rapport met daarin:

 • 🦄 Huidige situatie en doelen
 • 🦄 Vindbare naam en sterke bio
 • 🦄 Hashtags en onderwerpen
 • 🦄 Tips om interactie te krijgen
 • 🦄 Ideeën voor (betere) stories
 • 🦄 Feedback op feed
 • 🦄 Plan voor de komende tijd

Stap 2: Een shitload aan beeldmateriaal

We plannen een shootdag in, waarin we de leukste foto’s, GIFjes en video’s opnemen die je kunt gebruiken voor Reels. De shoot sluit helemaal aan bij jouw brand en concept. Heppie de peppie? Sjiek de friemel? It’s up to you!

Dit krijg je:

🌈 Brainstormsessie voor de shoot-dag
🌈 4 uur shooten bij mij of jou op locatie
🌈 10 foto’s
🌈 5 videoGIFjes (evt. met animaties)
🌈 15 reels edits
🌈 Evt. aan te vullen met extra beeldmateriaal

De samenstelling van de shoot wordt aangepast op jouw wensen. Liever alleen Reels? Dat kan ook!

Stap 3: Instagram-pretpakket

Je krijgt alles wat je nodig hebt om jouw Instagram een boost te geven waar Mario jaloers op zou zijn. Met de eerder geschoten content maak ik toffe templates voor al jouw uitingen; van je profielfoto tot pinned post.
Dit krijg je:

🌈 Canva-templates voor ALLE uitingen

 • 🦄 Posts
 • 🦄 Stories
 • 🦄 Profielfoto
 • 🦄 Hoogtepunten
 • 🦄 Pinned post banner
 • 🦄 Carrousels
 • 🦄 Reelsomslagen

Stap 4: Een contentplan en content

We hebben 2 online sessies. In de eerste sessie maken we een contentplan voor de eerste maand waarin ik content voor je plaats. In de tweede sessie kijken we hoe de eerste posts het hebben gedaan en of je de komende tijd nog plannen hebt zoals toffe acties of een lancering. Vervolgens plannen we ook de volgende maand en kijken we samen wat jij de komende periode nog meer kan doen.

Dit krijg je:
🌈 2 online sessies 🌈 2 maanden aan posts door mij gemaakt: Van visual t/m een social proof caption 🌈 Afwisseling in je content: Van Reels tot carrousels. Van posts tot story-reeksen. 🌈 Contentbeheer: Van de planning tot het online plaatsen

Stap 5: Resultaatsessie

Aan het einde van het traject plannen we een resultaatsessie. Hierin kijken we naar waar je stond aan het begin en waar je nu staat. Zowel qua statistieken als qua plezier. Wat is het plan voor de komende periode? Heb je nog vragen? Wil je nog verder samenwerken?

Dit krijg je:
🌈 Een online sessie 🌈 Helderheid over hoe je jouw socials verder laat groeien

Met 24/7 Support on speed dial

Kom je er niet uit of wil je even sparren? Dan ben ik een appje away om je vraag te beantwoorden. Happy to help!

Dit krijg je:

🌈 3 maanden support via Whatsapp
🌈 Stel 24/7 al je vragen over social media
🌈 Binnen 24 uur antwoord

Dit beloof ik je niet

Na dit traject 10.000 extra volgers? Dat beloof ik je niet. Na dit traject meer bereik, plezier en resultaat? Dat beloof ik je absoluut! Alle ondernemers die met mij hebben samengewerkt geven aan dat hun socials een flinke boost hebben gekregen. Niet alleen in resultaat, maar ook in plezier.

Zie je het ze liever zelf zeggen?

“Felicity is iemand die ideeën tot leven brengt. Ze denkt met je mee, komt met fantastische suggesties en is mega creatief. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen.”

– Nienke, Hee Hoo

Laat dat social media gedoe maar over aan mij

Krijg 3 maanden 1-op-1 contenthulp om van jouw socials een blik- en klantvanger te maken

2995,- 

N
3 maanden begeleiding
N
Kick-off
N
Rapport met verbeterpunten
N
2 contentsessies met contentplan
N

2 maanden contentbeheer

N
Shoot voor beeldmateriaal
N

HIP Pretpakket met templates

N
Support on speed dial
N
Resultaatsessie

Zin om samen aan de slag te gaan? Klik dan op de knop hieronder om een kennismaking in te plannen. Gaan we even kletsen over waar je staat, waar je naartoe wilt en hoe ik je daarbij tijdens het social media-traject kan helpen.

felicity houdt een groot bord vast met het instagramlogo

Extra toppings

Groepsprogramma+

650,- i.p.v. 1999,-
Vind je het fijn om naast de 1-op-1 begeleiding meer te leren over social media? Dat kan! Wanneer je het 1-op-1-traject volgt, kun je met het groepsprogramma meedoen voor een gereduceerde prijs.

Teksten

650,- Heb je een moeilijk onderwerp en heb je geen idee hoe je dit in tekstvorm moet overbrengen? Samen met een ervaren copywriter schrijven wij een social-proof caption. De tekst wordt helemaal afgestemd op jouw tone of voice en social proof gemaakt.
Wil je een topping bijboeken? Plan dan een kennismaking en geef dit aan op de vragenlijst.
felicity houdt een groot vraagteken vast

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik instappen?

Dat bespreek ik graag met je tijdens de kennismaking. Het is namelijk maar net hoe vol mijn (en jouw) agenda is.

Waar is de kick-off?

De kick-off is live bij jou of mij op locatie. Ben je gevestigd buiten een straal van 50 km van Oud Gastel? Dan vraag ik een reiskostenvergoeding.

Online is ook een optie. 

Waar is de shootdag?

Voor de shootdag zijn er verschillende opties.

Bij mij in Oud Gastel.

Op jouw werklocatie. (erg zinvol als jouw werkplek heel belangrijk is voor jouw bedrijf).

Een externe fotostudio (niet inbegrepen in de prijs.

Ben je gevestigd buiten een straal van 50 km van Oud Gastel? Dan vraag ik een reiskostenvergoeding.

De beste optie bespreken we tijdens de kick-off.

Ik heb al foto's/templates/anders. Is een andere samenstelling mogelijk?

Dat is zeker mogelijk!

Ik ben flexibeler dan een ballondier, dus we kunnen ook een pakket samenstellen met een andere verdeling van wat je krijgt aan templates, gifjes, foto’s en video’s. Dat bespreken we dan samen tijdens de kennismaking.

Ik heb mijn socials al op orde. Kun je niet alleen het contentbeheer doen?

Dit ligt eraan in hoeverre het op orde is. Werkt wat je nu doet al goed genoeg? Dan wel. Heb je tegenaanlooppunten? Dan starten we eerst met dit traject.

Dit bespreek ik graag met je tijdens een kennismaking. 

Wat moet ik zelf tijdens dit traject maken aan content?

Helemaal niks. Je krijgt van mij kant-en-klare posts voor de komende 3 maanden. Wat een luxe he?

Wil je naast het traject zelf aan de slag (leren) gaan met content? Dan is het groepsprogramma een mooie aanvulling op het traject.

Ik ben niet zo van de unicorns en rainbows, is dat erg?

Nee hoor, alles wat we doen past bij jou en jouw bedrijf.

Is het traject ook geschikt voor LinkedIn?

Zeker! De content die je maakt is ook geschikt om op LinkedIn te delen.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, je kunt in 2 termijnen betalen. Dit kun je aangeven op de betaalpagina.

Wat is het verschil tussen het 1-op-1-traject en het groepsprogramma+?

Het 1-op-1-traject is 100% contenthulp, terwijl je in het groepstraject zelf content gaat en leert maken. Daarnaast is het 1-op-1-traject inclusief beeldmateriaal, een shootdag en 3 maanden kant-en-klare posts die ik voor je maak) en het groepstraject niet.

Maak van je social media een like-, volg- en koopmagneet

Plan nu vrijblijvend een kennismaking in! Dan kijken we samen of mijn contenthulp bij je past.

Ik vertel het je ook eerlijk als ik denk dat je met iets anders beter geholpen bent.